Pratite nas

BiH

Mogu li islamisti zabraniti Božić u BiH

Objavljeno

na

Prije nego što Zapad otkrije načine obrane vlastitih naroda od islamističkoga terora, morat će se i sam riješiti kolektivnoga sljepila, a hrvatski narod u BiH, kako bi zaštitio sebe, ali i zapadnu uljudbu, ustrajati na zahtjevu za ustrojavanjem teritorijalne autonomije, koju predlaže i Europski parlament

Masovni otkup zemljišta po Federaciji BiH, što ga poduzimlju uglavnom dobrostojeći arapski došljaci, sve više nadilazi turističke okvire poslovanja i postupno se pretvara u ozbiljan politički projekt islamističkoga preuzimanja Federacije, koja bi, u ne tako dalekoj budućnosti, mogla postati poligon za vođenje ključnih terorističkih operacija protiv zemalja EU.
Neuravnotežen priljev arapskih useljenika koji postaju vlasnicima nekretnina pojačat će brojčanu nadmoć islamskoga stanovništva nad katoličkim Hrvatima, što onda dovodi u pitanje i uspostavu hrvatske autonomije unutar Federacije, koju preporučuje jedna od rezulucija Europskoga parlamenta.

Arapsku kolonizaciju prati i islamski fanatizam, što ga već na primjer promiče bivši reis ul ulema Mustafa Cerić, a kakav bi oblik taj islamizam mogao imati i u BiH svjedoči jedan od vođa islamskih džihadista Abu Omara Almaqdesija, koji poziva na zabranu proslave blagdana Božića u islamskim zemljama, jer šerijat blagdan Kristova rođenja smatra heretičkim blagdanom.

Almaqdesi navješćuje i uvođenje poreza t. zv. jizja, kojeg bi nemuslimani, u zamjenu za prakticiranje svoje vjere, naravno bez Božića, plaćali kao znak pokornosti muslimanima u njihovim zemljama.
Taj su porez kroz povijest inače plaćali kršćani muslimanima u zemljama gdje su još donedavno živjeli.

Za uvođenje zabrane Božića islamisti, poput Almaqdesija, smatraju kako su dopuštene sve metode, uključujući ubijanje ljudi i njihovo “dizanje u zrak”, odnosno metode terorističke borbe koje danas masovno i rabe u džihadu protiv zapadne civilizacije.
Masovno pak naseljavanje Arapa u BiH ubrzat će, bez obzira na unutarnje islamističke protimbe, razvoj političkoga neoosmanizma, koji bi usredotočen u bošnjačkim dijelovima BiH, zajedno s učvršćivanjem ruskoga utjecaja u Republici Srpskoj, mogao postati paralelna prijetnja Zapadu.

Naime, već danas u Erdoganovoj Turskoj, koja je napustila svoj sekularni politički put, SAD slove kao glavni neoosmanski neprijatelj. Zato se tamo svaka protimba novom sultanu, uključujući i sve češće terorističke napadaje, pripisuje američkoj politici, što se na medijskoj razini, kao poticanje antiamerikanizma, očituje i kroz bošnjačko-muslimanske medije u BiH.
Ekstremistički islamizam svojedobno je pretvorio BiH i područja nekadašnje “Turske Hrvaske” u muslimanski vilajet, što su ga katolički Hrvati morali sustavno napuštati ili zbog već navedenih prisila i teških poreza prelaziti na islam.

Na ta napuštena hrvatska područja Osmanlije su onda naseljavali pravoslavne Vlahe, koji su im služili kao pomoćne postrojbe u džihadu protiv tadašnjega Zapada.
U tom sklopu političkih okolnosti nije teško objasniti i današnju tursko-rusku suradnju, pa čak i onu u BiH, gdje su bošnjački neoosmanizam i proruski srpskopravoslavni militarizam praktično potisnuli autohtono stanovništvo – katoličke Hrvate – iz BiH.

Ideologija korektizma zamaglila je oči i mnogim političkim stratezima EU-a pa oni u sadašnjoj nasilnoj ismaističkoj borbi za osvajanje vlasti ne prepoznaju podudarnost i istovjetnost krvavih metoda s nekadašnjom komunističkom revolucijom.
Prije nego što Zapad shvati i otkrije načine obrane vlastitih naroda od islamističkoga terora, morat će se i sam riješiti kolektivnoga sljepila, a hrvatski narod u BiH, kako bi zaštitio sebe, ali i zapadnu uljudbu, ustrajati na zahtjevu za teritorijalnom autonomijom, koju predlaže i Europski parlament.

Ivan Svićušić/Hrvatsko slovo/Kamenjar.com

ARAPI POČELI KUPOVATI NEKRETNINE I NA VLAŠIĆU

facebook komentari

Nastavi čitati
Sponzori
Komentiraj

BiH

Policija privela sedam osoba zbog skrnavljenje spomenika braniteljima u Novom Travniku

Objavljeno

na

Objavio

Policija u Novom Travniku privela je u utorak sedam osoba koje su tijekom vikenda sudjelovale u skrnavljenju spomen obilježja braniteljima Domovinskog rata Hrvatskoga vijeća obrane (HVO), a mediji navode da su vandali bošnjački mladići.

Kako se navodi u priopćenju MUP-a Srednjobosanske županije, novotravnički policajci završili su kriminalističko istraživanje nad sedam osoba u dobi od 19 do 23 godine, koji se terete da su uništili križ sa spomen obilježja poginulim hrvatskim braniteljima u Novom Travniku.

Mladići su priznali da su u noći s petka na subotu srušili spomen križ težak 70 kilograma te su ga odnijeli sa sobom.

Policija je navela inicijale vandala koji su počinili ovaj prekršaj, M.B. rođen 1997., S.L. rođen 1998., H.G. rođen 1998., S.A. rođen 1999., B.R. rođen 1997., M.P. rođen 1994. i M.S. rođen 2000. svi iz Novog Travnika.

Policija će protiv njih Županijskom državnom odvjetništvu u Travniku dostaviti izvještaj o počinjenom kaznenom djelu.

Mediji navode kako su počinitelji bošnjački mladići, te da se radi o kaznenome djelu počinjenom iz mržnje.

Unatoč odlukama, Federacija BiH ne želi vratiti imovinu Katoličkoj crkvi u Travniku

facebook komentari

Nastavi čitati

BiH

Ponavlja se suđenje radikalnom islamistu u BiH

Objavljeno

na

Objavio

Ponavlja se suđenje radikalnom islamistu u BiH

Prizivno vijeće Suda Bosne i Hercegovine naložilo je obnovu suđenja protiv radikalnog islamista Osmana Abdulaziza Kekića koji je prvostupanjskom presudom bio oslobođen optužbi za sudjelovanje u paravojnoj terorističkoj organizaciji Islamskoj državi (IS).

Kako je u ponedjeljak priopćeno iz Suda BiH, prizivno vijeće ukinulo je prvostupanjsku presudu Kekiću kojom je oslobođen optužbi za formiranje i pridruživanje stranim paravojnim formacijama i naložilo ponovno suđenje.

Njega su sredinom 2016. švedske vlasti izručile Bosni i Hercegovini smatrajući ga nacionalnom prijetnjom označivši ga kao pripadnika terorističke organizacije ‘Islamske države’.

Državno odvjetništvo BiH optužilo je pripadnika radikalnog selefijskog pokreta da je u ožujku 2015. otputovao u Tursku, nakon čega se u Siriji priključio postrojbi “Anwar al-Awlaki” koja se bori na strani terorističke organizacije Islamske države.

Po navodima iz Državnog odvjetništva do danas je optuženo 20 osoba za kaznena djela u svezi s terorističkim aktivnostima i sudjelovanjem državljana BiH na stranim ratištima Sirije i Iraka. Slučaj Osmana Abdulaziza Kekića je bio prvi u kojem je prvostupanjska presuda bila oslobađajuća.

facebook komentari

Nastavi čitati