Mostar: Ispred birališta ostalo 500 glasača; policija i dalje osigurava red

2

”Ako treba čekat ćemo do ujutro samo da glasujemo, jer smo zato i došli’‘, rekla je za Bljesak.info starija gospođa iz Livna koju smo u 19.30 sati zatekli u dvorištu Osnovne škole Ilije Jakovljevića u Mostaru, na jedinom biračkom mjestu u cijeloj Hercegovini.

Policija je u 19.00 sati zaključala dvorišna vrata škole, a kako smo doznali iz izbornog povjerenstva svima onima koji se nalaze u dvorištu škole bit će omogućeno da glasuju.

Treba istaknuti kako je poslije 19.00 sati u dvorištu navedene škole ostalo oko 500 birača, koji su glasni u namjeri da ostanu koliko god je potrebno kako bi obavili svoju građansku dužnost.

Pripadnici MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije i dalje reguliraju promet u ulici u kojoj se nalazi biračko mjesto.

Policijske snage oko 19.00 sati obišao je i ministar MUP-a Hercegvačko-neretvanske županije Slađan Bevanda.

Bljesak.info također doznaje kako je današnja intervencija specijalne policije MUP-a HNŽ-a bila prijeko potrebna, jer je situacija bila na rubu ekalacije zbog prijepirki birača da prije uđu u školu.

Okupljenim biračima u 19.00 sati priopćeno je da će svi oni koji se nalaze u dvorištu škole moći glasovati, na što su oni odgovorili pjesmom ”Zovi, samo zovi”. (bljesak.info/kamenjar.com)

facebook komentari

  • Herceg-Bosna

    hahahha neka neka i ja sam cili dan visila doli,,,