Možda je Chuck Norris “jednom došao dva puta”, ali ima puno opasnijih od njega

2

chuckNorris2_logo

Nije čudo da je Arnold Schwarzenegger “najsmrtonosniji glumac” na svijetu. On je u svojim filmovima, da li kao “Terminator”, Douglas Quaid iz “Totalnog opoziva” ili “Plaćenik”… uspio da ubije 369 negativaca.

terminatorSchwarzenegger je samo u filmu “Komandos” iz 1985. godine “ubio” 81 čovjeka – od toga 74 u finalnoj sceni (dvojici je prerezao vrat, upucao je 51 osobu, jednu je izbo nožem, dvoje cirkularom, petoro je raznio granatom, petoro digao u vazduh raketom, sedmoro raznio eksplozivom, a jednog nabio na kolac).

Ovo “prebrojavanje” je izvršio student kompjuterskih nauka Randy Olson koji je prikupio informacije sa sajta MovieBodyCounts, a onda postavio svojevrsne kriterije kako bi “broj žrtava” bio pripisan isključivo liku sa puškom ili nožem u ruci.

– Jedan od najvažnijih kriterija je bio da se na filmu vidi da je glumac ubio zločinca, a ne samo bacio bombu, od koje je poginulo pitaj boga koliko njih – rekao je Olson.

Zahvaljujući njegovom “sistemu” izbrojano je da Schwarzeneggera slijedi Chow Yun Fat sa 295 ubijenih, a onda tek legendarni Sylvester Stallone sa 267 ubistava, od toga 210 samo kao “Rambo”.

Na listi se zatim, redom, pojavljuju imena Dolpha Lundgrena (239 ubistava), Tomisabura Wakayame (226), Clinta Eastwooda (207), Nicolasa Cagea (204), Wesleya Snipesa (193) … a onda dolazimo do činjenice da se na njoj nalazi i žena koja je sve svoje žrtve, njih 77, pobila u jednom filmu (tačnije dva dijela) – Uma Thurman u “Kill Billu”.

“Nevjerovatno” zvuči podatak da je legendarni Chuck Norris “ubio” samo 102 negativca.

U filmovima su smrtonosniji od Norrisa bili čak i Charlie Sheen (131), kao i Orlando Bloom (104).

facebook komentari

  • peppermintt

    Chuck Noris ne poštuje zakon, zakon poštuje njega :))

    • N.N.

      Logička pogreška u zaključku.