Na temelju čega dosadašnji predsjednik ima obraza tražiti novi mandat?!

0

Nakon intervjua za RTL Danas, Kolinda Grabar-Kitarović za dnevnike Nove TV i HRT-a komentirala je Josipovićevu petogodišnju šutnju i nečinjenje – na temelju kojih ima obraza tražiti drugi mandat! Također je naglasila da kriza nema nikakav predznak – ona pogađa sve građane.

Donosimo sažetak odgovora buduće predsjednice iz oba dnevnika:

Kriza ne bira!

Ne obraćam se posebno ni centru, ni ljevici, ni desnici. Gospodarska i socijalna kriza u Hrvatskoj nema predznak ni ljevice ni desnice – ona pogađa sve. Najveći problemi koje ljude u Hrvatskoj muče egzistencijalne su prirode. Stoga ću nastaviti i dalje se obraćati ljudima u smislu onoga što želim, što mogu i što ću učiniti kao predsjednica RH za bolji život u boljoj Hrvatskoj!

Predsjednica ZA sve!

Predsjednica mora biti korektiv u društvu, moralna vertikala, a mora i koristiti predsjedničke ovlasti koje jasno daju do znanja da se i u području gospodarstva može napraviti puno. Želim biti predsjednica svih građana Hrvatske.

ZA ostanak mladih!

Imam isti cilj kao što su imali g. Kujundžić i g. Sinčić, ali metode za njegovo ostvarenje su nam se razlikovale. Ali, isto želimo drugačiju, pravedniju Hrvatsku koja će se boriti za mlade, omogućiti im posao i ostanak u zemlji.

Josipovićeve neutemeljene ambicije

Nikada ne udaram ispod pojasa, ne idem na osobu. Važno je razmotriti što je Josipović učinio, odnosno što nije u pet godina mandata. Zbog čega misli da ima pravo na sljedećih pet godina?!

ZA vladavinu prava!

Spremna sam otvoriti bilo koje pitanje iz prošlosti, svih zločina koji ne zastarijevaju. Ući ću u bilo koju bitku za pravednost, za dokazivanje istine i otkrivanje potencijalne korupcije, ali za to uvijek trebaju postojati dokazi.

facebook komentari