Nacional: Milanović planira uhititi Karamarka

3

naslovnica

Uskrsli tjednik Nacional piše kako premijer Zoran Milanović planira uhićenje predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka te Karamarkova najbližeg suradnika Milijana Brkića Vase. U naslovnoj temi Nacional se poziva na anonimne izvore iz SDP-a koji kažu da bi se Karamarkovo uhićenje trebalo dogoditi u ljeto ove godine. Komentar napisa u Nacionalu zatražili smo u Banskim dvorima, ali Milanovićevi najbliži suradnici poručuju da ne mogu komentirati napise temeljene na neslužbenim informacijama Ovo je drugi put u samo mjesec dana da Nacional piše kako Zoran Milanović hapšenjem misli zaustaviti Tomislava Karamarka u namjeri da preuzme vlast u Hrvatskoj na parlamentarnim izborima, koji bi se trebali održati krajem godine.

Prve informacije o Milanovićevom navodnom planu hapšenja šefa opozicije Nacional je objavio pozivajući se na visoke izvore iz HDZ-a, a ovoga puta poziva se na visoke izvore iz SDP-a.

Ti izvori tvrde da bi prema ‘Milanovićevom izbornom programu uhićenja Tomislava Karamarka’, uhićenje bilo posljedica istraga koje PNUSKOK vodi zbog starih poslova bivše Karamarkove tvrtke Soboli.

Novinar tportala zatražio je komentar ovih napisa od HDZ-ova Gordana Jandrokovića na današnjoj konferenciji za novinare.

‘Ide se strahom i zastrašivanjem te prijetnjama i podjelama. Očito je da u ovoj posljednjoj fazi kampanje u nedostatku bilo kakve kreacije i vizije, Josipović i njegovi stranački kolege Milanović, Stazić i ostali, a sada i preko nekih listova, pokušavaju zastrašujući i prijeteći ostvariti neku izbornu prednost. Međutim, to je kontraproduktivno i to će im se skupo vratiti’, naglasio je Jandroković.
izvor: Tportal

facebook komentari

 • Ida Galić

  To je sasvim izvjesna mogućnost, da Milanović u očajničkom pokušaju, da zadrži vlast i da zaustavi HDZ u osvajanju vlasti, posegne i po takvim sredstvima! Isto tako je za očekivati, da ona prvostupanjska presuda HDZ-u doživi svoj epilog negdje pred parlamentarne izbore i da HDZ bude optužen u tom predmetu! To nikako ne može zaustaviti HDZ, nego bi moglo poslije njegove pobjede na parlam. izborima rezultirati proglašavanjem SDP terorističkom orgaanizacijom sa punom suglasnošću EU institucija i trajnom zabranom političkog djelovanja SDP-u i nekim njegovim istaknutim članovima!

  • peppermintt

   sve moguće ide , pravosuđe je napučeno kadrovima iz onog sustava
   ali konstrukcija o čitavoj stranci kao udruženom u zločinu ka što se montira stranci HDZ je nonsens. Možemo govoriti o nedemokratičnosti o autoritarnom načinu vođenja stranaka pri čemu HDZ nije izuzetak, vidimo što se događa i u SDP i u HNS

 • Herceg-Bosna

  rugala se sova sjenici
  šta će hapsiti oba ista,,,