NAGRADNO PITANJE: Koliko srpskih špijuna ima u vrhu SDP-a i SDSS-a

5

NAGRADNO PITANJE: Koliko srpskih špijuna ima u vrhu SDP-a i SDSS-a, koliko ih ima u MUP-u i raznim agencijama, a koliko u hrvatskim ministarstvima i medijima?

Ima li ih možda u Novinarskom društvu?!

Naši političari to, naravno – ne znaju, a agenti naših službi uglavnom se bave time kako još jednu plaću zaraditi kod nekog tajkuna…

Zamislite samo Milanovića – on misli da bi naši špijuni u Beogradu valjda trebali “skupljati recepte za pljeskavice”… I to još izjavi u Vukovaru!

E, moj Milanoviću, naši bi špijuni trebali prikupljati podatke o tome kako je Srbija obnovila Crvene beretke, koliko su i kakvog oružja dobili od Rusa, s kime imaju vojne vježbe na granici s Hrvatskom… Trebali bi se zanimati za to gdje žive srpski ratni zločinci, prikupljati podatke o nestalima i opljačkanoj hrvatskoj imovini…

Znaš li ti Milanoviću uopće, koliko mladih Srba iz Vukovara odlazi u vojne kampove u Apatin, a koliko agenata BIA-e operira Banovinom?

Znaš li možda koliko novinara iz Zagreba prima plaću od Milorada Dodika i što sve Pupovac i slični razgovaraju s Vučićem u Beogradu? Znaš li možda koliko je špijuna uključeno u operaciju odcjepljenja tzv. Republike Srpske i njezino skorašnje pripajanje Srbiji?!

Naravno, ne znaš Milanoviću, tebi je sve ovo zajebancija pa i onda kada ti Hrvati Vukovara zvižde, a ti im dobacuješ da su “papci”… A jedini papak si ti – Zorane Milanoviću, što si pokazao još 1991. godine!

facebook komentari

 • Omnes Omnibus

  Bez greške.

  • Sivooki

   Stvarnost je puno gora od bilo kakve fikcije. Mislim na stvarnost hrvatske državnosti i sigurnosti.
   Ali, zdravije je ne znati za to.

 • kostresh

  a sto drugo u narodnom kokosvinjcu nego papkari. papkarski mester Zoka nosi jaja a nije koka..
  no ne brinu mene narodni papkari vec domoljubni papucari. izgleda ko da ih mester Zoka drzi za pisance pa nemogu ni da sapucu vec ko pilici piscu. pa i nase nacije koka, cudom se cudi kakva se to u susjedstvu poli-titi-kaka budi. vidje vraga, fataju svoga i nasega spionira a doticni radi za nekog trecet. tovarisa…

 • EMINƎM

  Lakše bi bilo pitanje tko nije srbijanski špijun. Ta svi su.

 • kršni

  Da nema Bujanca, mi ništa ne bismo saznali i nitko ne bi ni replicirao od straha!