Nakon nastupa branitelja Đure Glogoškog u NU2 javio se ministar Predrag Matić

10

Nakon nastupa branitelja Đure Glogoškog u HTV-ovoj emisiji Nedjeljom u 2 reagirao je ministar Predrag Matić. On je ponovio svoju raniju izjavu da primanja Glogoškog iznose 24.816 kn, te da su ti podaci provjerljivi, javlja N1.

Glogoškom su svi lažovi, predsjednik, premijer, predsjednik Sabora, moja malenkost. Svi stopostostoni invalidi imaju primanja između 20 i 30 tisuća kuna i tako će i ostati, izjavio je Matić za televiziju N1, te rekao da on nije bio posrednik susreta između premijera Milanovića i Glogoškog.

Objavio je i iznos svoje plaće – 18.933 kn.

Braniteljski prosvjed je politiziran, i slijepcu je jasno da se tu radi o kampanji. Najlakše bi mi bilo dati ostavku, ali iznijet ću svoj križ do kraja. Da odem ranije prosvjednici bi mogli seliti šator od ministarstva do ministarstva – poručio je Matić.

Otkrio je i da je iz braniteljskih krugova doznao da će prosvjedi trajati bar do 15. siječnja, te da se neće povući prije raspleta predsjedničkih izbora.

Prema mojem predviđanju Grabar-Kitarović će 11.01. doći i reći im da idu kući u miru, a ako pobijedi Josipović onda će otići tamo otkud su ih poslali prije dva mjeseca i dogovarati što dalje – predviđa Matić

facebook komentari

  • EMINƎM

    pogrešnom glavom razmišlja “ministar” bahat i bezobrazan, zapravo matićev izbor za ministra je uvreda za sve Hrvate a napose branitelje