Naša domovina je grad, selo, zabit, more, planine, ravnica, brda, šume i livada …i zove se Hrvatska.

  2

  Žene u mojoj domovini su lijepe, najljepše, malo lijepe, pametne, manje pametne, crne, crvene, plave, sive, velike, male, vjernice, ne vjernice, debele mršave, vrijedne, manje vrijedne, sposobne i manje sposobne … i zovu se Hrvatice.

  Muškarci u mojoj domovini su visoki, niski, sposobni, manje sposobni, dostojanstveni, manje dostojanstveni, uporni i manje uporni, debeli i jako debeli, ćelavi i sa grivama, bradati ili bez dlake, pametni i manje pametni, bogati, siromašni, vrijedni, leni … i zovu se Hrvati.

  Sve, tako puno i tako malo … što smo od domovinskog rata do danas željeli i htjeli je da se pojedinci ne smiju kada živeći u našoj domovini i s nama, našu domovinu zovu ova zemlja, žene u njoj građanke a, muškarce građani.

  Ovdje žive Hrvati!.

  oprtalj645

  Samo to … godinama su to bile samo riječi koje su se izgovarale sa mržnjom, cinizmom, ni poštovanjem … Zašto i sada? …Što smo vam učinili i zašto nam namjerno nanosite bol gledajući na nas s visoka … s visokih položaja na kojima ste zahvaljujući zemlji Hrvatskoj, Hrvaticama i Hrvatima … Na «visokoj nozi» živite zahvaljujući zemlji Hrvatskoj, Hrvaticama i Hrvatima. Visoka obrazovanja imate zahvaljujući zemlji Hrvatskoj, Hrvaticama i Hrvatima.

  Spustite se sa svojim visina … hodajte ovom prekrasnom zemljom i pomirite se već s istinom … ovo je Hrvatska i tako će i ostati.

  Ne nanosite nam bol svojim zmijskim, okrutnim jezicima, svojim bahatim postupcima, svojim nepotrebnom bahatošću, svojim ne postojećim visinama koje govore koliko ste u stvari mali i kako ste u stvari jadni … i … ne bojte nas se iako nas, ne prihvaćate i ne razumijete.

  Ne prišivajte nam uvrede i imena koja su svijetlosnih godina daleko od nas … nismo mi ni primtivci, ni jadnici, ni bijednici, ni maloumni, ni ustaše, ni fašisti, ni homofobi, ni zatucani, ni klerofašisti.

  U našoj domovini ima mjesta za sve ljude dobre volje i sve prekrasne različitosti i prestanete nas ponižavati i nevine optuživati …Vrijeme vašeg svjetonazora, vaših pravila ponašanja, vaših vrijednosti je prošlo svršeno vrijeme. Prilagodite se i zatvorite vrata prošlosti i kumrovečke škole … zauvijek!

  Molimo vas … prestanite !

  Hrvatice i Hrvati iz zemlje Hrvatske

  SamoNera/Kamenjar.info

  facebook komentari

  • peppermintt

   LIpo piše SamoNera 🙂

   • ona to lijepo složi.. malu doziranu slikicu nam da. ko andol