Nasred riječke tržnice ‘fizički napadnut’ Željko Jovanović

4

Nekoliko članova riječke skupine građana “Pokret otpora” prosvjedovalo je u ponedjeljak ujutro  ispred prostorija gradskog HSU-a u vrijeme dolaska predstavnika Narodne koalicije, nakon čega ih je na kratki razgovor primio predsjednik SDP-a Zoran Milanović, a po završetku  jedan od prosvjednika nasrnuo na Željka Jovanovića gurajući ga rukama.

Milanović je prosvjednike koji su uzvikivali pogrdne poruke primio na kratki razgovor u prostorije riječkog HSU-a, a nakon toga je jedan od prosvjednika, aktivist Milivoj Antolović  nasrnuo na prvoga na listi u VIII. izbornoj  jedinici Željka Jovanovića gurajući ga rukama dok je  izlazio iz prostora. Reagirali su zaštitari koji su ga odvukli na stranu.

Mićo Antolović, napao je Jovanovića ispred, na ulici: vikao je za njim, a kad mu je Jovanović rekao: Mićo, smiri se, ne radi gluposti, pa zajedno smo išli u školu, znamo se, pa znaš da ako se itko borio protiv korupcije, da sam to bio ja, te mu pružio ruku i potapšao ga po ramenu, Antolović ga je gurnuo i nekoliko puta udario po ramenu, piše Novi List

Živce je izgubio i riječki gradonačelnik Obersnel:

facebook komentari

 • sposaric

  Da se razumijemo, ljudi, ovaj Milivoj Mićo Antolović je ili luđak ili SDP-ov provokator-performer! Svojedobno je upadao na sjednice SDP-a dok mu je na čelu bio stari osvjedočeni komunist Vladimir Šepčić i to je sve snimljeno video-kamerom (ne znam je li ostalo na YOuTubeu?), prošle godine navodno je pljusnuo pročelnika OGUZAK-a Ivana Šarara na otvorenju Riječkog kulturnog ljeta kada su Ofrljić i Blažević iznijeli kalašnjikove i čitali FB-poruke posvećene njima… Nema taj veze sa braniteljskim udrugama, s domoljubljem, niti je član bilo koje domovinske stranke. U ime koga je on “aktivist”? Zbog takvih likova, ne želim sudjelovati ni na kakvim prosvjedima u Rijeci; ova je provokacija poslužila za očvršćivanje SDP-a na vlasti! Dakle, nemojmo nasjedati! Već su me nekoji nepoznati komentatori prozivali na “narodu” da nisam ništa učinio protiv Ofrljića, Obersnela, itd(?!); valjda bi htjeli da hodam po gradu s toljagom u ruci i tučem paradajzere ili da se pridružim ovome provokatoru Milivoju Mići Antoloviću?!
  Glede Rijeke, nadam se da Ž. Jovanović Kundak ne će proći dobro na ovim izborima, a riječkoj razbucanoj domoljubnoj sceni poručujem neka se okrupne do sljedećih lokalnih izbora na proljeće 2017. godine Gospodnje pa da konačno srušimo paradajzere i pozatvaramo tu razbojničku organizaciju! Rekoh!

  • Alan B’Stard

   Bravo Posariću!

  • Karolina Mueller

   Odmmah novi izbori.

 • EMINƎM

  Sbokomunistička samoreklama. Ne daj Bože da je imao na sebi crnu vestu i pjevušio “Čavoglave” . Skuhao Braun a servirao Milanović.