Navijači Crvene Zvezde: Hrvati, Svaka čast, skidamo vam kapu!

7

Ovo nikada ne treba zaboraviti, svaka čast Hrvatima na dostojanstvu i suosjećajnosti za pokojnog Marka – kažu navijači Zvezde

Derbi regionalne ABA lige između Cedevite i Crvene zvezde nakon dramatične završnice u Zagrebu pripao je beogradskoj momčadi (88:87). Ipak, najviše reakcija nakon utakmice izazvao je početak samog susreta, obilježen minutom šutnje za ubijenog navijača Marka Ivkovića.

Mladić je izgubio život uoči euroligaškog dvoboja s Galatasarayem u Euroligi, a potom su njegovu smrt isti navijači ismijali tako što su odbili minutu šutnje i potom najavili da će se isto dogoditi i navijačima Partizana. Uprava Cedevite i njezini navijači pokazali su veličinu.

Igrači su prije utakmice iznijeli transparent “Stop nasilju” te nakon utakmice pljeskom ispraćeni iz dvorane. Ovakvi potezi zagrebačkog kluba nisu prošli nezapaženo u Srbiji, a veliki broj navijača Crvene zvezde pozdravio ih je te najavio toplu dobrodošlicu u Beogradu.

– Ovo nikada ne treba zaboraviti, svaka čast Hrvatima na dostojanstvu i suosjećajnosti za pokojnog Marka! Moramo se odužiti Cedeviti za ovakvo gostoprimstvo kad budu došli u Beograd. Svaka čast, Hrvati, skidamo kapu – komentari su ovog hvalevrijednog poteza.

Večernji list

facebook komentari

 • Anton

  Kakva vremena.
  Danas je čudno kada je netko normalan.

 • peppermintt

  Stop nasilju !!

 • 1diablo

  Vodimo ljubav a ne rat!!

  • wolf

   Ma djava ti rat,vec ovo di se ne gine,sucur alahu :))))))

  • cleuna

   Tako je.
   Na beograđanke s uzdignutim kopljem.

 • cleuna

  Svaka čast i puni respect prema pokojnku.
  Iskreno me pogađa gubitak svakog mladog života…jer otac sam.8