Navijači Crvene zvezde stigli u Zagreb i razbježali se po gradu!

2
policija zagreb

Navijači Crvene zvezde koji su došli u petak na utakmicu u Zagreb su povukli kočnicu u vlaku u blizini Ciboninog tornja te su izašli iz vlaka i počeli bježati. Na teren je odmah izašla policija…

[ad id=”93788″]

U Badalićevoj ulici nalazi se desetak policijskih marica i policajci pokušavaju uhvatiti odbjegle navijače, pišu 24sata.

Navijači Zvezde su očito željeli izbjeći policijsku pratnju koja ih je čekala na Gavnom kolodvoru, te su vlak napustili kilometar prije.

Prethodno je Košarkaški klub Cedevita odbacio navode da će večerašnjem meču protiv Crvene zvezde u Top 16 fazi Eurolige prisustvovati oko 1.000 navijača srpskog kluba, kako su pisali srpski mediji.

Ova utakmica se igra pod geslom “za Vukovar” i cijeli prihod od ulaznica ide za obnovu vodotornja u Vukovaru.

“Pozivam navijače iz cijele Hrvatke da dođu na utakmicu, jer sve ulaznice idu u fond za obnovu vukovarskog vodotornja. Nadam se da će dvorana biti popunjena, da ćemo prezentirati pravu košarku i napraviti sve da pobijedimo”, rekao je sportski direktor Cedevite Matej Mamić.

facebook komentari

  • Sivooki

    Dinko Jelčić, potpuno se slažem!
    Ali, ratnu odštetu ne ubiru Cibonaši!

  • goranka

    Kako ovo miriše na očeve ovih kočničara u Zagrebu prije 26 godina! Samo tada je imao tko odigrati jedan skok-šut, a i mjesto događanja je bilo istočnije. U međuvremenu su se primirili i skok-šut igrač i milicajci, ali su navijači ostali isti. Dakle, Zagrebom danas plaze isti nametnici kao nekad. Zemljo, otvori se. Ups, i to se dogodilo.