DOMAZET LOŠO: Ne razumijem zašto se Hrvatska i dalje ponaša kao da nije pobjednik u ratu te da nas Srbi čine agresorima

2

“Ono što se mora znati je da je Nacional osnovan od strane srpskih obavještajnih službi. Njihova glavna funkcija je pisati protiv državnog vrha i u svrhu promjene karaktera Domovinskog rata te protiv hrvatskih generala”, istaknuo je admiral Davor Domazet-Lošo u razgovoru za direktno.hr.

Domazet-Lošo ističe da ga to ne čudi, ali čudi ga izvršna vlast Republike Hrvatske i premijer Andrej Plenković koja ne želi razumijeti srpski Memorandum 2 o kojem je već više puta govorio.

“Glavni cilj toga dokumenta je promijeniti karakter Domovinskog rata u kojem Srbija više nije agresor, a onda se Domovinski rat pretvara u građanski rat.

Da bi postigli svoj cilj Srbi žele podignuti što više optužnica protiv hrvatskih vojnika i generala, a posebice na području Bosne i Hercegovine.

Oni samo čekaju da ministar Krstičević nije ministar obrane. Ne razumijem zašto se Hrvatska i dalje ponaša kao da nije pobjednik u ratu te da nas Srbi čine agresorima”, istaknuo je admiral Domazet Lošo.

facebook komentari

 • Liam shi-zika

  Hm, hm. Čudno, čudno, ako je Lošo u pravu, mnoge ‘neobične’ intervjuje Pukanić je objavljivao kad nitko nije, što znači da su ‘izvori’ bili zaštićeni od strane opančara?

 • Krugoval

  Ne razumijem zašto se Hrvatska i dalje ponaša kao da nije pobjednik u ratu te da nas Srbi čine agresorima.

  Hrvatska je već dugo okupirana a Hrvati su gradjani drugoga reda.
  Sve to možemo zahvaliti “domoljubnim” političarima.
  Neke su stranke otvoreno velikosrbske (SDP, HNS, SDSS, IDS), a neke su srbske sluge (HDZ).
  Srbske ubojice nitko ne dira, a progone se hrvatski domoljubi, poglavito hrvatski branitelji.
  Za bilo kakav pomak na bolje nuždno je napraviti lustraciu.