Neka Mesić sam zaradi 600 tisuća kuna i otvori si svoj ured

20

Zagrebački odvjetnik Zvonimir Hodak komentirao je za Direktno.hr ukidanje Mesićeva ureda i njegove izjave.

[ad id=”93788″]

Hodak smatra da je ukidanje Ureda više nego opravdano.

“Taj Ured je trebao biti za pravog hrvatskog predsjednika, za dr. Franju Tuđmana, a ne za čovjeka koji je u Haagu svjedočio protiv svoje zemlje i koji je umirovio pobjedničke hrvatske generale i kojem svaki čas ispada neki kostur iz ormara kao slučaj Patria, slučaj cementare u Našicama, slučaj čekova u Australiji, slučaj pjevanja Jure i Bobana”, rekao je Hodak.

Smatra da je narod zaslužio da Mesić ima Ured i da njihov novac odlazi na njegove, kako kaže, egzibicije, budući ga je isti taj narod dva puta izabrao za predsjednika RH.

“Iz Mesića izvire pravi kriptokomunistički, boljševički duh. To je sve hrvatski narod zaslužio jer su dva puta birali takvog predsjednika. Onda je on zaslužio taj ured. Ali da doživotno uživa beneficiju, da se skoro milijun kuna godišnje troši na njega i njegove egzibicije, putovanja po raznim Korejama, nema nikakvog smisla. Taj novac se može daleko korisnije iskoristiti za one kojima je taj novac potreban”, kazao je Hodak.

Očekuje puno oštrije rezove od Vlade.

“Bojim se da Hrvatska nema vladu koja će iskoristiti taj novac. Hrvatska vlada je odlučila čak skresati sve one koji svake godine i svaki mjesec primaju novac Vlade, a neprekidno govore i rade protiv nje i Hrvatske države. Sad vidim da od toga neće biti ništa, da će oni dobiti svoje novce, Vlada će podržati Vesnu Pusić. Osudili su NDH iako je ona u četiri godine napravila svašta i treba je osuditi ali ne osuđuju komunistički režim koji je 45 godina radio isto ono što je radio NDH. Zatvarao, ubijao bez suđenja, punio jame”, objasnio je Hodak.

Podsjetimo, premijer Orešković rekao je da će podržati Vesnu Pusić, dok je Tomislav Karamarko rekao da o tome nisu razgovarali.

Osudio je izjave Mesića kako je ukidanjem Ureda ušteđeno samo 600 tisuća kuna dok se ranije govorilo o milijunskim iznosima.

“Neka gospodin Mesić sam zaradi 600 tisuća kuna pa neka si otvori svoj ured. To je ušteda iz vaših i naših džepova. Kao i za nevladine udruge. Ako im se ukine ono što su do sada imale onda ćemo uštediti više od 14 milijardi kuna. Pa će opet reći da to nije nekakav novac. Samo se Pelješki most može napraviti i ništa drugo”, rekao je Hodak.

Hodak objašnjava kako Mesić nakon Odluke o ukidanju koja stupa na snagu 1. svibnja može biti samo u posjedu.

“U odnosu na druge elemente zadržavanja te vile u Grškovićevoj Vlada ga može najobičnijom ovrhom izbaciti van. Potreban je samo sudski ovršitelj i dva policajca, odnosno trebat će jedna policajka da ga se izvede van. Ali to je inaćenje.  Tipično boljševičko inaćenje da je to njegovo pravo. Zakoni se izglasaju i kasnije ukidaju novim glasovanjem ili dolaskom nove vlasti. Vlada mu ukida ono što mu je dodijelila i on može sjediti gore. Neće doći ni do kakvog izbacivanje, pustit će ga da gore živi sam sa sobom i sa svojom savješću. A to je dosta teško”, rekao je odvjetnik Zvonimir Hodak za portal Direktno.hr. 

Vlada ukinula Mesićev ured!

facebook komentari

 • antifa

  Sve dam, fotelju ne dam.
  Bude li prisiljen izaći iz te vile u Grškovićevoj Mesić će se s krova baciti zajedno s foteljom.

  • Lilith

   Hahah Ponizili su ga momački! Ja bih se na njegovom mjestu odmah ubio. Korejski harakara (i)

   • antifa

    Mesić je totalno asocijalan tip i uz to, iako u kasnoj životnoj dobi, još uvijek je emotivno nezreo. On nema izgrađenu samokritiku i shodno tome samopoštovanje. Kod njega nema pokajanja jer nema razinu svijesti neophodnu za savjest. On ne kuži da ovo što mu se sada događa tek je mali račun pristigao za njegove enormen grijehe. On je bijesan jer se osjeća poniženo, a ne kažnjeno. Taj bijes i poniženje ili će ga ubiti, ili će ga stisnuti da se po Hrvatima i Hrvatskoj grdno uneredi. Obje opcije su realne.

    • EMINƎM

     Hrvatski crvi željno očekuju gozbu s burdušem kao glavno jelo !

     • antifa

      On u hrvatskoj zemlji pokopan (?!), plašim se ekološkog zagađenja……
      Neka ga izlopataju u Kući cvijeća. Sam ću platiti troškove prijevoza i mjere specijalne zaštite tijekom transporta zbog toksičnosti koje otpad nosi u sebi.

     • EMINƎM

      kuća cvijeća bila bi tada pretrpana s ta dva smeća, ovako da ga tu ukopaju rado bi se popišao po toj rupi koja skriva krepalog cigu

    • Sivooki

     Neće njega to ubiti. Naći će načina da nam se osveti…
     Sjetim se one : Ne diraj u go..o, samo će jače smrdjeti…
     Nego, njega pred sud za veleizdaju, a ne mu dati zaštitu!!

     • antifa

      Iz tvojih usta Bogu u uši.

      Iskreno, ne vjerujem puno u sudsko procesuiranje Mesića jer nemarno hrvatsko sudstvo još nije osudilo ni jednog partizanskog, komunističkog i udbaškog koljača.

      Nema političke volje za to, ili se vlast plaši sukoba s revolucionarnom ljevicom.

     • sjena

      Pred sud ,treba pokrenuti protesnu povorku kao protiv direktorice ureda za elektroničke medije !!(gdje rakić )

  • EMINƎM

   gurnuti niza stube je praktičnije

   • antifa

    Haaa haaa haaa

    Inovativan si, nema što 🙂
    kapa dole 🙂

    • EMINƎM

     sigura 😉 SPREMAN ZA HLADNJAČE

  • bakran

   Onda ga prisilimo!

 • vladajuci

  Isključiti mu vodu, struju i plin, pa neka založi vatru u dnevnom boravku, to bi mu baš priličilo, a umjesto automobila i vozača, dovesti ispred Grškovićeve čergu i jedno kljuse…

  • vdanan

   Da, i nakon toga možemo samo dovesti filmske djelatnike, da snime barem uvodnu scenu hrvatskog filma „2016.–odiseja u svemiru“.

  • bakran

   Krivo; plin mu pustite…

   • kostresh

    do daske…

   • vdanan

    …ali tek onda kad mu u gostima budu u posjetu njegovi drugovi, i tek nakon što scena bude snimljena.

   • vladajuci

    U potpunosti se slažem ;))

 • vdanan

  Ovako će izgledati Mesićev odlazak: