Neka skinu imunitet: Ako već blatite, onda ne bježite u mišje rupe

10

Ugledni odvjetnik Krešimir Krsnik javno je pozvao saborske zastupnike Jovanovića i Lesara da skinu imunitet i da svoje umne primjedbe stave javno i da mogu biti podložni njegovoj tužbi.

Naime, pojedini saborski zastupnici relativno često isključivo u svoje ime (!) iznose teške, nedokazane, klevetničke i uvredljive izjave za one s kojima se ne slažu, a da za to ne snose nikakvu odgovornost. Kad ih se prozove, kao u ovom slučaju kako je to uradio gospodin Krsnik, oni se odmah sakriju u mišje rupe i pokriju “zastupničkim imunitetom”, odnosno hrabri su samo dok im nitko ništa ne može.

jovanovic77_0_0_468X10000Ti i takvi ljudi trebali bi prije svega biti odgovorni svojim biračima, ali u praksi se pokazalo i dokazalo da su jedino “umiljati i dragi”, (svaka čast iznimkama), do trenutka kad prikupe dovoljan broj glasova i poput princa ili princeze zasjednu u duboke saborske i ine fotelje. Tek tada, na žalost, birači vide i upoznaju koga su izabrali za svog zastupnika, pa i člana Vlade ili predsjednika države.

Ali, tada je kasno – “ode baba s kolačima!”

Dakle, saborski i ini zastupnici i ostali visoki državni politički dužnosnici trebali bi i morali služiti narodu, a ne obrnuto, da narod služi njima, kao što je to u Hrvatskoj! Oni u svoje ime mogu klevetati i pričati gluposti kao što ih se tijekom zadnjih godina poglavito napričao Jovanović, ali baš kao i ostali građani za to moraju snositi i odgovornost.

Stoga bi pozvali, u prvom redu Lesara i Jovanovića, da skinu imunitet kako bi Krsnik protiv njih mogao podnijeti tužbu, pa da tek tada vidimo kome obojci, a kome opanci.

Pozivamo i ostale koji se drže imuniteta kao pijan plota da kad kritiziraju i blate one koji nemaju te i takve povlastice odmah kažu da će u slučaju ako ih taj i taj tuži skinuti imunitet. Nisu oni birani po “duhom svetom”, već od običnog naroda, kojem bi prije ili kasnije trebali moralno i materijalno odgovarati za svoje možebitne katastrofalne političke i ine posljedice, tim više što nije dovoljno da se kao zečevi prvo pokrivaju imunitetom, a kasnije, kad ih taj isti narod, baci u ropotarnicu kažu – kažnjeni smo time što nas više nisu birali.

To su priče za malu djecu, drugovi i drugarice.

Mladen Pavković

facebook komentari

 • gojmir
  • Alan B’Stard

   Sta je to Bandica prokinulo u slezenu ? 🙂

   • gojmir

    Naždera se ljute trave i bunike.

  • Ida Galić

   Hahaha, meštre Gojo jes” to doša malo nas positit na Kamenjaru!!!? Neka tebe, i vrime je da malo udariš po lignjunu!! Do prisidničkih izbora je još 2 miseca, a to bi u privodu bilo 2 minute pred 12! i ne gubi više vrimena uludo piturat nego udri po njemu, pravo u glavu!!

   • gojmir

    Ma da si ti redovito na HKVu tada bi znala prije koliko je miseci Gojo vampirsko kopile provukao kroz wc školjku, ma i društvo mu je šaroliko, sve Rvatina do Rvatine se kupa u septičkoj jami.

 • peppermintt

  haha dade im Krsnik vatre 😉
  zastupnici isto babe tračare postali svega ti ko nam sidi u Saboru !!!1

  • Alan B’Stard

   sveti hrvatski Sabor su srozali na ‘niske grane’

 • peppermintt

  onaj Jovanović neki dan reče kako se ne prozivaju drugi za Beograd nego samo, pa Željkec ti si izabrani dužnosnik RH položio si zakletu a i Ustav te obvezuje štiti ugled svoje države u svakoj situaciji , a na kraju krajeva za to i primaš plaću .Stoga javnost još uvijek čeka odgovore !!!