Nenad Stazić: Pavelićevi sljedbenici ucjenjuju Bandića da promijeni ime Trga maršala Tita

22

Hrvatski sabor zasjedanje u utorak nastavlja raspravom o Uredbi o hrani za dojenčad i malu djecu kojom se hrvatsko zakonodavstvo usklađuje s europskim, no tijekom prijepodneva članovi Odbora za Ustav, Poslovnik i politički sustav saslušat će 11 kandidata od kojih bi, do ljetne stanke, troje trebalo biti izabrano za suce Ustavnog suda

SDP je zatražio stanku zbog namjere za promjenu imena Trga maršala Tita, dok je Silvano Hrelja zatražio stanku zbog dugova u zdravstvu, a vezano i s dopunskim zdravstvenim osiguranje.

Nenad Stazić iz SDP-a rekao je da će najava promjene imena Trga maršala Tita biti posljednji udar na antifašizam u Zagrebu. “Spomenik Josipa Filipovića s uzdignutim rukama je srušen u Opuzenu i nismo ga nikad obnovili.

U Otočcu se najavljuje podizanje spomenika ustaši Juri Francetiću, a Vlada šuti”, rekao je Stazić, dodajući da je Tito u Drugom svjetskom ratu pobijedio Pavelića, što mu sljedbenici Pavelića ne mogu oprostiti.

“Ti sljedbenici Pavelića mu to danas ne mogu oprostiti”, kaže Stazić, podsjetivši da Titovi ulice i trgovi postoje u Italiji, Egiptu, Tunisu, Brazilu, Cipru, Indiji, Rusiji, Angoli… “I jedan asteroid otkriven 1950 godine. Svi ga na svijetu cijene i nisu ove ulice nazvali po tiraninu nego po heroju koji je i hrvatski narod odveo na stranu pobjednika”, rekao je Stazić, dodajući da bi, da nije bilo Tita, hrvatski narod kraj rata dočekao na strani poraženih.

“Pitanje je bi li se uopće smio zvati hrvatski narod. Od takve sudbine nas je spasio Tito. A sada dvoje Pavelićevih sljedbenika ucjenjuje gradonačelnika Zagreba da na to pristane”, rekao je Stazić, najavivši da će Titovo ime odmah vratiti kada dođu na vlast.

> Bruna Esih: Recimo da je ovo prva velika pobjeda, našoj stranci, a nadam se nizu još takvih pobjeda

Don Damir Stojić: Sve što je Tito ostvario završilo je na povijesnom smetlištu

facebook komentari

 • ludovik

  Nepopravljivi idiot!

 • Dusko Besenic

  Stazić….on je učinio sve da se prikaže u pravom svijetlu i na tome mu hvala, jer nemamo ni najmanje dileme koliko je iskrena njegova mržnja prema svemu hrvatskom! Iskreno se nadam da više nikada neće doći u priliku da bude u vladajućoj većini i….nadam se da i dalje vozi bicikl iako je to za njega dosta opasna aktivnost :)))!

  • EMINƎM

   neka pojača Staza aktivnost s alkoholom, uspjeh neće izostati 😉

 • EMINƎM

  ne čudi me reakcija četnog starešine stazića je tito mu je rodbina, za čudo i svoju tetu higijeničarku Jovanku Budisavljević postavi stavi tik uz “bravara”

 • Agromentum

  Ovom biciklisti treba ukinuti imunitet i tužiti ga za klevete.

 • Vladimir Dananić

  „..podsjetivši da Titovi ulice i trgovi postoje u Italiji, Egiptu, Tunisu,
  Brazilu, Cipru, Indiji, Rusiji, Angoli… I jedan asteroid otkriven 1950
  godine.“

  Nisi naveo niti jednu zaista demokratsku državu, osim Italije koja je bila fašistička pa se je onda predomislila i bila okupirana od sviju, u kojoj se naziva bilo što po Titu. Nisi zato što to ne postoji. I ne može postojati. Ako je Tito bio saveznikom pravim antifašistima, zašto mu oni nisu nigdje ničim odali počast? Recimo, u Londonu barem kakav mali prolaz ili trgić? U Washingtonu isto tako? Ti ovdje navodiš države s nekakvim divljačkim režimima i stalnim diktaturama, osim Italije za koju smo već rekli što je bila i kakva je bila–sigurno ju ne možemo svrstati među antifašističke saveznike. Možda na asteroidu postoji demokratski poredak. Predlažem da tebe osobno uguramo u kantu s velikom količinom raketnog goriva, koja će se zvati „Maršal Tito“, i lansiramo te prema tvom ljubljenom asteroidu, na kojem vjerojatno caruju „antifašisti“ poput tebe. Možeš se slobodno pri punoj brzini zabušiti u taj asteroid, da se lijepo i zauvijek sjediniš sa svojim „antifašističkim“ krvolokom. Ako treba, rado ću u skladu sa svojim mogućnostima dati financijski prilog u tu svrhu.

 • Lilith

  eee Stazoje, nema više Breona, sad se kupaj u znoju od muke za sedam kuna 🙂

 • Istina

  Staziću, manje rakije.

  Nije točno da je Tito pobijedio Pavelića. Tito i njegova koljačka banda s crvenom zvijezdom petokrakom i kokardom nisu pobijedili nikoga. Nisu se ustaše predale Titu i njegovim koljačima, nego su se predali Englezima i to u Austriji.

  Ovdje se ne radi o nikakvim sljedbenicima Pavelići i nekakvom oprostu. Ovdje se radi o tome da su crvena zvijezda petokraka i kokarda poraženi u ovom zadnjem ratu i da je srušena tvoja zločinačka Jugoslavija zbog čega se već desetljećima ne trijezniš i nikako ne možeš zbog toga oprostiti onima koji su srušili tvoju zločinačku Jugoslaviju i uklanjaju naziv trga koji je bio posvećen najvećem ubojici hrvatskog naroda u njegovoj višetisućljetnoj povijesti. Jednoga dana ćeš i ti kao i tvoj idol završiti tamo gdje ti je i mjesto, a to je na smetljištu povjesti. Tamo će ti se pridružiti i ostali smradovi kao što si i sam.

  Onaj tko je hrvatski narod i hrvatske mučenike nazivao smradovima i sl. nije zaslužio ništa nego da ga se makne sa svih javnih mjesta.

 • Miroslav Zemljak

  Bolje stazići na biciklu nego u Vladinom Audiju. Manja je šteta. A da je njegov drug tito pobijedio Poglavnika to je naučio u kumrovečkoj akademiji, samo mu tamo nisu kazali da Poglavnika, Ustaša, Jasenovca i NDH nema u knjigama i popisima konc-logora i ratnih zločinaca. Nisu mu nabrojili niti partizanske borbe niti predočili dokaze tih borbi. Jer ih nema. Za razliku od njegovih srbokomunjara i, naravski, njegovoga druga tita. Samo revizija povijesti može otkloniti desetlječima ponavljanu srbočetničku laž, laž koju su zdušno podupirali, podupiru i dandanas, moralni, ljudski i duhovni invalidi poput stazića. Polastoljetna srbočetnička sotonizacija Hrvatske i Hrvata prepilila mu je moždane “šarafe” kao i njegovom zemljaku nedavno. Na putu u pašaluk.

 • Sjeni Nasuprot

  Bre kako te nije strah, da te spomenute Pavelićeve ustaše još ne uvate u Saboru, ovakvog starog skojevca?! 😀

 • Zdravko Sondic

  Drugu Stazicu trebalo bi biti jasno za sva vremena da NDH je bila teznja na stvaranju
  Slobodne Hrvatske Drzave a partizani i antifasisti su stvarali Jugoslaviju.Kako mu nije
  jasno da zivi u Hrvatskoj a on jos uvijek kuka za Jugom.Sto mu se daje medijskog
  prostora jer je nevazan i dozivotni jugonostalgicar ali lijepo zivi od hrvatskih kuna koje
  mu ne smetaju.Pametnom dosta.Kada ce se Sabor rijesiti takvi nesretnika jer je zbiljam
  doslo vrijeme da se ne slusaju takve buloze.

 • miro

  jugoslavenu odnosno velikosrbinu , jesi li pogledao sinoć LIJEPOM NAŠOM na HRT,ili si bio u komi od šljivovice iz Čačak.Ne trijezniš se već godinama jer nemožeš smisliti Republiku Hrvatsku.Manje loči zdravije je.

 • bakran

  I to reče uvijek pijani bezumnik, komu je i nos nabubrio od brojnih mudrolija…

  • Istina

   Nos mu je nabubrio od laži kao i Pinokiju. Možda bi ga trebalo nazvati Pinokio? Ima još puno kandidata za to ime.

 • Malo po malo ali za sigurno i naša hrvatska ISTINA dolazi na svijeto dana. Svi smo mi malo po malo tome pridonijeli, osim onih prevarenih i mazga opranih Hrvata koji sebe još uvijek – kao pijani – sami sebe zovu antifašistima.
  Živjela HRVATSKA ISTINA!
  Svi SMO SPREMNI ZA ISTINU!

  DOKUMENTIRANO! IZ ARHIVA ZLOČINCA TITA-uzoru današnjih antifašista
  http://otporas.com/dokumentirano-iz-arhiva-zlocincu-titi…/

 • Podstare dane tek svatih razliku između fašizma i antifašizma. Fašizam se borio ZA HRVATSKU DRŽAVU a antifašizam se borio PROTIV HRVATSKE DRŽAVE. To sam rekao za one koji još ne znaju tko se je borio ZA HRVATSKU DRŽAVU a tko se je borio PROTIV HRVATSKE DRŽAVE.

  Ali ništa nisu rekli hoće li povratiti razorana grablja hrvatskih vojnika iz WW2 rata koji su se borili za duplo veću Hrvatsku od ove RH. Svi oni iz neke bojazni obilaze oko NAŠE PRAVE HRVATSKE ISTINE…
  Tri glave, tri ideologije i tri političke doktrine: Tito, Hitler, Staljin
  http://otporas.com/tri-glave-tri-ideologije-tri…/