Pratite nas

Komentar

“Neofašist” Carlos Zvonimir Drago Pilsel izgubio institucionalnu financijsku potporu portalu Autograf!?

Objavljeno

na

Iz krugova koji čine većinu u Skupštini grada Zagreba te istaknutih dužnosnika hrvatskog Ministarstva kulture, dobili smo informaciju kako Pilselov privatni portal Autograf, nakon njegovih necivilizacijskih ispada, gubi financijsku potporu gradskih i državnih institucija.

„Pilsel je svojom zadnjom izjavom najgrublje uvrijedio 1.114.945 hrvatskih birača, koji su na predsjedničkim izborima glasovali za Kolindu Grabar Kitarović. Njegov portal će izgubiti financijsku potporu naših institucija“. Sugovornici su jedinstveni u ocjeni kako je Pilsel ovakvim istupom najgrublje prekršio sve norme uljuđenog, građanskog, demokratskog društva.

Podsjetimo, Carlos Zvonimir Drago Pilsel je na svome Twitter profilu objavio“Ivo Josipović je imao udes. Ali se nije zabio u tramvaj kao pravi domoljubi. Događa se. Hm. Moglo se izbjeći da budale nisu glasale za KGK.”

Nedopustivo je novcem poreznih obveznika financirati portale koji promiču netoleranciju, mržnju i neofašizam.

Carlos Zvonimir Drago Pilsel je na svom privatnom portalu angažirao niz autora kojima je zajedničko – neofašističko projugoslavenstvo obilježje. Među njima se smjestila i nekolicina, poput Ante Tomića, kojima je osnovni zadatak širiti mržnju tekstovima protiv hrvatskog suverenizma i suverenista.

Imenovani Pilsel,s nekolicinom imena, nakon svoga evolutivnog procesa od zakletoga ustaše do anfifašističkog, projugoslavenskog, liberalno-klerikalnog intelektualca, na kraju je završio duboko u vodama neofašista. Postao je isključiv, netolerantan, militantan, i pun mržnje za svakoga tko nosi i promiče suverenistička i slobodarska uvjerenja, čemu najvjernije svjedoče njegovi tekstovi.

Privatni portal Carlosa, Zvonimira, Drage Pilsela deklarativno se diči  vrijednostima  kojih on većinu sam sustavno gazi. Na naslovnici portala sjajnim su slovima istaknuti: etičnost, ljudska prava, mirotvorstvo, ekumenizam, međureligijski dijalog i tolerancija. Da nije perverzno i žalosno, bilo bi smiješno.

Redakciju  privatnog portala čine Carlos Zvonimir Drago Pilsel i njegova supruga Claudia Keller Pilsel; tajnica je opet supruga Carlosa Zvonimira Drage Pilsela, Claudia Keller Pilsel.

Nositelj računa je Carlos Zvonimir Drago Pilsel.

Portal su financijski poduprli, novcem građana, Ured za kulturu i sport grada Zagreba te hrvatsko Ministarstvo kulture.

Nakon najnovijeg izgreda Pilsel će očito ostati bez značajnog dijela potpore.

Željko Maršić-Zenga/Kamenjar.com

Podsjetimo također:

Bandić stopira financiranje svih zagrebačkih ‘antifašista’!

 

facebook komentari

Nastavi čitati
Sponzori
Komentiraj

Komentar

Milijan Brkić: Zakon je jasan – Otvaranjem istrage, saborsko povjerenstvo za Agrokor prestaje s radom!

Objavljeno

na

Objavio

Zamjenik predsjednika HDZ-a i potpredsjednik Hrvatskoga sabora Milijan Brkić osvrnuo se jučer za Novu TV i HTV na temu saborskoga istražnog povjerenstva za Agrokor.

U Članku 4. Zakona o istražnim povjerenstvima stoji da će – ako je pokrenut sudbeni postupak o nekom pitanju o kojem je prethodno osnovano istražno povjerenstvo – ono odmah prestati s radom.

Brkić je istaknuo da SDP i Most ovom problemu pristupaju neodgovorno, populistički i demagoški.

– Jako su dobro znali koja je sastavnica zakona, jednako kao što znaju da se istrage koje provode istražna tijela, DORH i policija, ne smiju kontaminirati bilo kojim drugim aktivnostima, a pogotovo ne aktivnostima zakonodavne vlasti. Zakon je tu jasan – otvaranjem sudske istrage, koja će evidentno uslijediti, rad povjerenstva prestaje.

facebook komentari

Nastavi čitati

Komentar

Marko Jurič: Ima li što zajedničko u slučajevima Ive Sanadera, Nadana Vidoševića i Ivice Todorića?

Objavljeno

na

Objavio

Ima li što zajedničko u slučajevima Ive Sanadera, Nadana Vidoševića i Ivice Todorića?

Osim stila visokog letenja i niskog padanja, istog odvjetničkog ureda koji ih brani, radi li se tu o onom surovom hrvatskom primitivizmu, onoj umivenoj i loše prikrivenoj seljačiji?

Ima li tu nekih poremećaja ili dijagnoza koje počinju s riječju narcisoidnost? Sva su trojica vrlo inteligentni ljudi, a doveli se u jednako glupu situaciju.

Sanader se uspeo na vrhove hedonističkog cinizma pa se strmoglavio Čedi Prodanoviću u naručje. Vidošević se spustio u mračne odaje svojega doma, sladostrasno konzumirao sve što je doteklo, a kad je preteklo i on se otkotrljao u naručje Prodanovića, odnosno Jadranke Sloković.

Ivica Todorić se najdulje penjao i najviše uspeo čak do feudalnih Kulmerovih dvora s kojih puca pogled na kmetstvo, ali i njemu je započelo desetogodišnje razdoblje kada će jutra počinjati s Čedom Prodanovićem.

Zašto u Hrvatskoj ljudi ne čitaju malo više, primjerice Ivana Gundulića i njegovog Osmana, gdje kaže: ‘Kolo od sreće uokoli vrteći se ne pristaje: tko bi gori, eto je doli, a tko doli gori ustaje’. Jer kandidata za ovaj klub Čedinih mušterija ima još, samo oni toga, na njihovu žalost, za sada nisu svjesni.

Navodno su rimski cezari nakon vojnih pohoda kada su Rimom prolazili ispod slavoluka pobjede, praćeni ovacijama svjetine u dnu kola imali šaptača koji im je govorio ‘ne zaboravi ti si samo običan čovjek’.

Možda to nije istina, ali je istina da ovi naši hrvatski cezari imaju gomilu šaptača koji ih uvjeravaju da su postali nadljudi, mesije, božanstva, superstari. A kad hrvatski cezari padnu onda hrvatski šaptači postaju USKOK-ovi pokajnici.

Možda je ovo faza prvobitne akumulacije kapitala, možda ono divlje doba pretpovijesti kada se stvaraju plemići. Čini se da to baš ne uspijeva jer do sada se još ni jedan nije stvorio.

Možda zato što tituli plemić prethodi titula vitez, a ona se stječe plemenitim djelima požrtvovnosti i junaštva. Hrvatski nadri plemići preskaču tu fazu. Draža im je metoda glembajevštine koja žrtvenike prepušta junacima.

Marko Jurič: Izgleda da je Agrokorov neboder bio azil za one koji su trebali završiti u Remetincu

facebook komentari

Nastavi čitati