NESLUŽBENI REZULTATI: Milanović vodi na izborima za predsjednika SDP-a

2

Članovi Socijaldemokratske partije (SDP) danas su na biračkim mjestima u općinskim, gradskim i mjesnim organizacijama, birali  predsjednika stranke za iduće četverogodišnje razdoblje između dvojice kandidata, sadašnjeg predsjednika i bivšeg premijera Zorana Milanovića i potpredsjednika SDP-a i primorsko-goranskog župana Zlatka Komadine. 

[ad id=”93788″]

Prve neslužbene rezultate središnja izborna komisija objavit će u 21 sat, a  prema sadašnjim neslužbenim rezultatima, predsjednik SDP-a ostaje Zoran Milanović.

Naime, kako neslužbeno doznaje Večernji list, izlaznost na unutarstranačke izbore SDP-a je 60 posto, a gotovo 2/3 glasača svoj je glas dao Milanoviću.

Milanović izgleda, može slaviti i u Zagrebu. Prema zasad neslužbenim podacima Milanović i tu zasad ima nešto više od 50 posto glasova.

Prema zasad neslužbenim rezultatima u Rijeci je,  oko 60% glasova dobio Komadina.

facebook komentari

  • vdanan

    Tovarišč Milanovič, gdje ti ono držiš svoj kramp?. Znam da nikada u svom zločinačkom životu nisi ništa pošteno radio, ali valjda imaš u pripremi barem jedan kramp koji bi trebao završiti i čelenki tvojeg poraženog suparnika. Ne ćeš se valjda odreći boljševičke tradicije?

    • EMINƎM

      partizanski alat za uvjeravanje je srp i čekić , ide prvo udarac u čelo a potom srpom preko grkljana