Pratite nas

Komentar

Nije sve baš onako kako nam prikazuju

Objavljeno

na

Mediji obično obrazuju svoje čitatelje i gledatelje.

Kroz svoje tekstove donose i svoje viđenje stvari i pogleda. Htjeli ili ne htjeli, čitatelji primaju te informacije i s vremenom ih usvajaju kao svoje. Nikako ne bih htio da se netko uvrijedi, nego vam na primjeru ove slike želim pokazati kakav bi, hipotetski, bio komentar pojedinih medija u Hrvatskoj. Prva asocijacija koja vam je pala na um gledajući ovu sliku ujedno govori i o vašem pogledu na svijet.

Hipotetski komentari:

Glas koncila: Svećenik se u svojoj revnosti okrenuo jer je pomislio kako ta jadna izgubljena duša sigurno treba ispovijed.

Index.hr: Evo, vidite vi kakva su gamad ti svećenici. Sve ih treba zatvoriti.

Jutarnji list: Za vrijeme komunizma nije bilo takvih svećenika. Živio Tito i partija.

Večernji list: Veliko nevrijeme poharalo svijet.

Veritas: Mi fratri nemamo takvih problema. Mi ne nosimo šešire.

Cosmopolitan: Kako u deset koraka postići da se svatko okrene za tobom?

24 sata: Mi ne pišemo o Crkvi, ali zato čitajte o ženi na našoj duplerici koja se skinula gola. Ima i horoskop.

Nacional: Skandal!

Hrvatski list: Ova je sigurno Srpkinja!

T-portal.hr: Ovo je dokaz evolucije!

Men’s Health: Vidi se kako oboje vježbaju.

Gloria: Ekskluzivno! Životna ispovijest svećenika i studentice.

Book: Fora fotka, baš za napisati tekst i probuditi ljude.

Story: Donosimo ekskluzivnu fotografiju koju smo platili milijardu kuna.

Extra: Nakon što je ispričala svoju priču, svećenik je u čudu gledao za njom.

Globus: Službenik Crkve uhvaćen prilikom primopredaje tajnih dokumenata.

Auto klub: A gdje je auto?

Ispričavam se navedenim medijima na ovoj šali a posebno onima koje nisam naveo.

Budite veseli i zdravi i ne sudite na prvu, točnije, po čuvenju i viđenju, kako vas ne bi netko zaveo na krivi put.

Ps: Dajemo nagradu za prijedlog komentara na portalu kamenjar.com

[ad id=”40551″]

facebook komentari

Nastavi čitati
Sponzori
Komentiraj

Komentar

Akademik Davorin Rudolf: Premijeri mogu pitanje zaljeva riješiti uz kavu u pet minuta!

Objavljeno

na

Objavio

Slovenska  strana, točnije ministar vanjskih poslova Erjavec, svojedobno je izjavio kako se problemi s Hrvatskom ne mogu riješiti u idućih sto godina. Čini se kako se od te izjave do danas ništa nije promijenilo.

Hrvatska je izišla iz arbitraže, a nakon govora našeg premijera Plenkovića na zasjedanju Oće skupštine UN-a Slovenci su otkazali sastanak u Zagrebu.

Gostujući iz splitskog studija u Studiju 4, Davorin Rudolf naglasio je kako pitanje granica  nije stranačko pitanje . To je vitalno nacionalno pitanje.  Trebamo mogučnost opoziva političara koji strše s neodmjeenim i za Hrvatsku štetnim izjavama.

Potpuno je neshvatljiva pretenzija Slovenije da čak i nalaže našem predsjedniku Vlade što mora govoriti kad je na međunarodnim pozornicama.  U svojoj sam karijeri susretao mnoge ministre vanjskih poslova, ali ovakvog kao što je ovaj slovenski još nisam nikad, naglasio je Rudgolf. Više od oštre reakcije Ljubljane zanimljivije su mu oštre reakcije u zemlji. Nastup Vesne Pusić koja je govor Plenkovića prozvala štetnim, politički je nedopustiv, neutemeljen i diletantski. Ostao sam jako začuđen, naglasio je.

Granica na moru je crta sredine, jednako udaljena od obje obale. Sud je presudio da Sloveniji ide 4/5 zaljeva ili 80 posto, obrazlažući presudu na redikulozan način. Srećom ta presuda nije na snazi jer je naš Sabor donio odluku da napuštamo arbitražu, podsjetio je Rudolf. Zalaže se za model kondominij ili koimperij (zaljev Fonseca, Bodensko jezero..) kojim, kada nema teritorijalnih pretenzija, bi se Hrvatska i Slovenija složile da Savudrijski zaljev bude zajednički, da dijelimo suverenost, da nema granica, da ga zajednički koristimo – za ribolov, plovidbu i što je izuzetno za važno ekologiju. Spor koji traje već 27 godina, premijeri mogu dogovoriti uz kavu u pet minuta, poručio je!

Neka međunarodna zajednica uhvati Ljubljanu za uši i pita što oni to prijete, što oni hoće. Samo strpljenja, bit će sve u redu, zakljućio je Rudolf.

Akademik Davorin Rudolf: Predlažem kondominij – rješenje koje nije ni prohrvatsko ni antislovensko

facebook komentari

Nastavi čitati

Komentar

Slaven Letica: Stanković je Bandića tretirao kao mrskog neprijatelja

Objavljeno

na

Objavio

Politički analitičar Slaven Letica komentirao je gostovanje Milana Bandića kod Aleksandra Stankovića u emisiji “Nedjeljom u dva”.

STANKOVIĆ JE BANDIĆA TRETIRAO KAO MRSKOG NEPRIJATELJA

Aleksandar Aco Stanković postavio se prema Milanu Bandiću kao prema ljutom i mrskom neprijatelju, ali na vrlo jasno i jednostavno Bandićevo pitanje nije želio, po cijenu života i vjerodostojnosti, odgovoriti: ‘Je li vama draži Tito ili Republika Hrvatska?’

Da je odgovorio na to pitanje pokazao bi minimum profesionalizma kojeg se, nažalost, davno odrekao: dočekujući snishodljivo sve one čiji mu je svjetonazor blizak, a arogantno, neprijateljski, s pjenom na usnama sve one kojima je Republika Hrvatska draža od Josipa Broza Tita”, napisao je Slaven Letica na Facebooku.

facebook komentari

Nastavi čitati