Nikola Grmoja: Ovim je svjedočenjem Milanović dokazao da je običan blefer

6

Komentirajući svjedočenje Zorana Milanovića na Općinskom kaznenom sudu u Rijeci, potpredsjednik Mosta Nikola Grmoja u Studiju 4 naglasio je da mu je drago što Zoran Milanović više nije premijer te u vrhu politike s ovako slabim pamćenjem.

Ovim je svjedočenjem dokazao da je običan blefer koji se sam zapleo u jednu mrežu laži, neistina, poluinformacija. Pozvao ga je da javno iznese istinu, sve načine na koje je tada pokušao razbiti Most.

Svemu smo se oduprli, i evo, Most je preživio, a Milanovića više nema u hrvatskoj politici, naglasio je Grmoja. Rekao je kako i činjenica da danas nije želio ni potvrditi ni negirati sastanak govori o tome da se on nije ni dogodio.

Most neće postati klasična stranka. Bio je i ostao platforma i lokalna stranka. Danas je nadrastao početne lokalne pozicije pa je na izbornom saboru potrebno sve uglaviti u Statut i Most pretvoriti u nacionalnu političku opciju, ali i dalje ćemo imati ljude koji nisu u stranci, na lokalnoj i nacionalnoj razini, ističe Grmoja.

Očekujemo više kandidata, ne samo Božu Petrova, kako bi demokratski izbor bio potpun. Želimo mijenjati stvari u Hrvatskoj i izlazimo na lokalne izbore sami, a da nikomu ne polažemo račune.

Dubrovačko-neretvanska županija jako nam je bitna, to je naša utvrda, baza, potrebne su joj promjene i nove i mlade snage; o mojoj kandidaturi za župana odlučit ćemo na Saboru stranke su ubotu i donijeti najbolju odluku, najavio je.

facebook komentari

 • Kazimir Mikašek – Kazo

  Ne možeš biti blefer ako nema budala koje možeš blefirati!

 • Sivooki

  Grmoja, Milanović vas jedobro brifirao, svaka čast…
  Misliš li da mi imamo kratko pamćenje…?
  Onaj zaljubljeni Božicin pogled govori više od tisuću riječi…

 • Maks

  Ovo sam nasao na fb i “Morao postaviti.:-) Ivica Bili Brković
  4 Std. ·
  Milanovic;”Ne sjecam se imena Mostovaca koji su nakon izbora dolazili kod mene,ali se sjecam da ih je bilo mnogo,da su dolazili u vise navrata,i da nisu ulazili na glavni ulaz.”
  Strelja-Linic:”Hvala brate!,Nece te sestra zaboraviti kad bude trebalo,u nasim rukama su pravosudje i Mup,a i Dinko je nas!”
  Grmoja:”Drago mi je da Milanovic vise nije premijer s obzirim na vrlo lose pamcenje.”
  Milanovic:”Aj,ne seri.Dolazio bi i ti da si bio izabran u Sabor.A posto nisi,odredili su te za glasonosu izmedju Petrova i Mesica.”
  Miro Bulj:”Smirite se ljudi,ne svadjajte se.Ne zaboravite da nam je zajednicki dusman Adeze,nemojte da nam se dusman nasladjuje!”
  Svi,u glas:”Budalas ovaj put pametno govori!”,i usutise…

 • EMINƎM

  obadva su blefera, a tek mostovi ministri kao da ih je stipe mesić izvlačio iz svog cirkuskog šešira

 • zokić

  HA HA, javljaju se grmoja, dr petrov te bulj i pokušavaju opravdati neobranjivo. Kao da smo mi totalne budale pa neznamo tko vam je mentor i bliski partner! Pokrij te se po ušima izdajnici jer ste jedna obična sramota.

 • Argus Panoptes

  Predstava za budale koje sanjaju “treči put”,nema trečeg puta,treči put je obmana, nažalost očajnika koji još uvijek vjeruju da će im Most pomoći da se oslobode dužničkog ropstva.

  Za njih postoji samo jedan put, do devetog kruga.Politikanti,mutikaše,nacionalni klauni,REFORMATORI!Gdje je ŠPRLJE!