Noćna akcija bivšeg predsjednika: Ivo Josipović, kao lopov, iznosi dokumente s Pantovčaka

4

Samo dan nakon što je izgubio izbore Ivo Josipović odlučio na nesvakidašnji i za predsjednika neuobičajen potez. Barem ne za predsjednika koji  je časno odradio mandat. Portal Maxportal.hr je u posjedu fotografija Ive Josipovića kako, pod okriljem noći, iznosi dokumentaciju iz Ureda predsjednika.

U utorak 13. siječnja 2015. u 22 sata i 23 minute snimljen je u Ulici kralja Držislava broj 12, u središtu Zagreba, kad je osobno iz kombija iznosio pakete i unosio u privatni stan.

U Ulicu kralja Držislava Josipović se s Pantovčaka dovezao predsjedničkim Audijem A8, a ispred njih bio je kombi krcat paketima. Kombi je bio parkiran točno ispred kolnog ulaza pred brojem 12, tri Josipovićeva pomoćnika iznosili su dokumentaciju, a on osobno nadzirao je cijeli postupak.

ivo josipović, kralja držislava 22

Stan u Ulici kralja Držislava jedan je od četiri (ili pet) stanova koje su privatno vlasništvo obitelji Josipović, površine je 198 četvornih metara i donedavno je bio iznajmljen kao uredski prostor. Koliko je Josipović naplaćivao najamninu tih skoro 200 kvadrata u središtu Zagreba nije nam poznato.

U vrijeme Stipe Mesića povjerljivi dokumenti s Pantovčaka završili su u Haagu. Gdje će završiti ovi koje je pod okriljem noći, kao lopov, odnio bivši predsjednik Ivo Josipović?

Ako netko zna nek’ javi redakciji, piše Maxportal.hr

facebook komentari

 • Herceg-Bosna

  ko zna koliko pornografije i udbaških dokaza ima
  mamicu mu njegovu ljigavu,,,

  • Agromentum

   na ražanj s njim :)))

 • Zagreb

  Skriva tragove svoje anti-hrvatske, veleizdajničke djelatnosti…

 • peppermintt

  a ta će bidan bit će nije pospremija postejinu pa ga sramota, ae 😛