Nova pjesma i spot Ilijane Jerković: ‘Sama bez tebe’

3

Mlada pjevačica Ilijana Jerković je izdala novu pjesmu i spot pod nazivom ‘Sama bez tebe‘, pjesmu u potpunosti potpisuje Aleksandar Kacurov.

“Mislim da je na sceni previše umjetne glazbe, golotinje, oskudno odjevenih pjevačica i na taj način se prenosi loša slika mladim pjevačicama a i općenito mladim osobama”, kaže Ilijana.
“Pjevačice u današnje vrijeme izgledaju kao da rade u striptiz baru a pošto sama organiziram festival za nove mlade pjevače, želim im biti primjer. Mislim da se sve svelo na puko pokazivanje tijela što smatram lošim za estradu i mlade pjevačke nade”, dodaje Ilijana!

Ilijana je počela kao plesačica u plesnoj skupini Tihane Škrinjarić ali ubrzo otvara vlastitu plesnu školu i tako počinje suradnja sa mnogim medijskim kućama te mnogim našim izvođačima kao npr ;Severina, Minea, Grupa ET, Maja Šuput, Senna M, Jasmin Stavros, Zdravko Škender i mnogi drugi.

Ilijana u svojoj arhivi ima brojne nagrade i priznanja ponajviše za scenske nastupe u kojima su sudjelovale plesačice i plesači njene plesne skupine. 2011 godine postaje voditeljica i urednica jedne Zagrebačke televizije i vodi glazbeno plesnu emisiju kroz koju su prošla mnoga estradna imena.
Sa pjesmom i spotom ‘Sama bez tebe’ koji možete pogledati u prilogu želi se predstaviti široj javnosti, stoga poslušajte pjesmu!

facebook komentari

 • Tina

  Super pjesma, sviđa mi se…

  • 1diablo

   Odmah se vidi kako preferirate kvalitetnu glazbu..

   • DIKI

    he, he, he, he, vidim, vidim, ukazalo mi se, neko će zaginuti… U cvetu srednjeg doba. Ma, iz doba Jure. Šteta, bio je perspektivan šef.