Nova politička stranka „Najnovija ljevica“

3

Nakon dugog razmišljanja i razočarani dugogodišnjim stanjem u Hrvatskoj odlučili smo u interesu naših naroda i naše države osnovati novu političku stranku kojom želimo usmjeriti i narode i državu pravim putom, jedinim ispravnim, koji će nas dovesti do sreće i blagostanja poput onog koji vlada u našem trenutačnom uzoru, Sjevernoj Koreji, krajnje odanoj i poslušnoj jedinim sposobnim ljudima, naravno naprednim lijevim prokušanim i dokazanim kadrom. Stranku ćemo nazvati „NAJNOVIJA LJEVICA“.

Uvjereni smo da će golema većina naših naroda u ovoj zalutaloj državi shvatiti, zapravo svi, da je suludo, bolesno, tražiti nakon više od 13 stoljeća slobodnu, samostalnu državu. Kako je strašno pogrješno očekivati da se sami brinemo o sebi, da sanjamo o slobodi svakog pojedinca, da smijemo vjerovati da će svi Hrvati voljeti svoju državu i svoj narod, živjeti njezine pradjedovske tradicije, pradjedovsku vjeru. Kome je to samo moglo pasti na pamet. Ako tako nastave mi ćemo opet skupiti grupu naprednih studenata s njihovim naprednim profesorima i organizirati prosvjede ne samo u Zagrebu nego diljem cijele države. Mi to znamo najbolje raditi. A ujedno ćemo izvijestiti o tome u svim državama Europe nama bliske lijeve mozgove kao što smo to radili u više navrata do sada. Živjela internacionala!

Još jednom, nije dobro to što se događa. Svjedoci smo svakodnevnog javnog izražavanja bunta pojedinaca koji optužuju neke nama bliske napredne novine, nacionalno narodno vijeće, brojne velikane istine, pogotovo najkulturnije radnike, velike glumce, režisere, književnike,  dične nasljednike očeva i djedova iz doba drugog svjetskog  rata-antifašiste, da ne rade u nacionalnom interesu hrvatske države i hrvatskog naroda, i uz to stalno spominju neko selo Blajburg gdje se nije dogodilo zapravo ništa veliko, tek tristotinjak tisuća pobijenih  zločestih, onih koji su drugačije mislili i htjeli tada i 1990.g. nego mi. Zamislite, usudili su se želiti nešto drugačije od naših ondašnjih antifašista, komunista i boraca za Jugoslaviju. Što su tražili to su i dobili. Umjesto nekakve slobodne države, smrt. Njihovi današnji nasljednici, djeca, unuci optužuju one naše napredne antifašiste koji ukazuju na sadašnju Hrvatsku kao zemlju u kojoj vlada nacizam, fašizam, zlo klerikalizma, vjerske zatucanosti, ugnjetavanje žena boraca za slobodu svoga tijela, „svoje maternice“  i tako dalje. Najbolji dokaz da su to lažne optužbe je glavni grad Zagreb, gdje se to najviše događa, a grad i građani šute i na taj načiin dokazuju da to nije istina, nego su to laži. Pa mi i svi ti ljudi koji pričaju u državi i izvan nje, u inozemstvu kako je u Hrvatskoj, poglavito u Zagrebu, teško  i opasno živjeti jer iz dana u dan ima sve više i više crnokošuljaša, fašista, ustaša, nazadnjaka, ognjištara, šećemo svim gradskim zagrebačkim ulicama i trgovima i nitko nam nikad od građana grada Zagreba nije rekao ružnu riječ zbog toga što radimo, a kamoli da bi nam netko prigovorio, prijetio nam ili nas fizički napao. Pa ni Bad Blue Boysi koji su u zadnjem ratu za Hrvastsku izgubili mnogo svojih suboraca, iako su buntovni, nikad nam nisu ni riječ rekli. Pa ni onda kad jedan od naših najnajprednijih javno napiše da su hrvatski branitelji ‘govna’. Zar to nije najbolji dokaz da je istina  to što o Zagrebu i Hrvatskoj pričamo. Mi napredni idemo naprijed. A oni drugi, ranije spomenuti žive za nas neshvatljivo i neprihvatljivo. Poput gusaka koje su krenule u maglu bi ti nazadni htjeli kreniti u nekakvu slobodu odlučivanja, demokraciju, brigu o sebi i svojoj državi. Ne!

Što nam je falilo onih divnih 50 godina kad se nitko nije trebao ni smio zamarati razmišljanjem već je jedna grupa mislila za sve. I to uspjesno. Mi ćemo  u svom programu imati uvijek kao nit vodilju napredak i borbu protiv zatucanosti, konzervativizma, predrasuda. Počevši od vrtića i škola u kojima će djeca ostajati puno duže nego sada kako ih nevaljali roditelji ne bi krivo kod kuće odgajali, suprotno od naših naprednih pionirskih načela. Oni bi htjeli kao u mračnom srednjem vijeku da djecu odgaja obitelji, da je obitelj središte svakog društva. Ne!! To je posve krivo. Obitelj je zlo, djecu treba odgajati kako odrede naši najnapredniji ljevičarski kadrovi. Nema više nekakvih svetačkih obilježja po školama a ono strašno miješanje zatucane crkve sa svojim vjeronaukom više ne će biti. Kakvo zaglupljivanje djece. Kakav Bog. Ljudima ne treba Bog. Pa njega su odavno odbacili velikani Lenjih, Staljin, Mao Ce Tung, Enver Hoxha, Tito, Čaušesku i t.d. Mi smo stvoreni od majmuna to se zna. I stalno napredujemo, razvijamo mozak, postajemo pametniji. Neki su posebno pametni, sve im je crveno, nitko im nije ravan. Cijela država bi trebala biti ponosna na njih jer žive i rade Pametno.

Evo još nekih naših obećanja u svezi s vjerom. Kao što su odavno spoznale sve napredne komunističke zemlje i zbrisale vjeru, porušile crkve i pobile mnoge „zločince“ svećenike. A naši su napredni borci antifašisti bili primjer u tome. U svakom gradu izgradit ćemo najmanje dva spomenika našoj „ljubičici bijeloj“ (rezultat biljnog hibrida je hrvatsko slovenska kombinacija, a da je kojim slučajem bio još jedan dvojajčani blizanac možda bi bio još jedan fenomen „ljubičica zelena ili karirana“), a u selima samo jedan spomenik. Po mogućnosti ispred tada već praznih crkava. Sve antifašističke spomenike vratiti nazad i raditi ih dalje. Svakako zabraniti zvonjenje crkvenih zvona jer narušavaju mir lijevim naprednim ušima. Što se tiče javnih glasila svakako ostaviti samo Jutarnji list i Slobodnu Dalmaciju a zabraniti Hrvatski tjednik, Hrvatski slovo i svakako Glas koncila. Također i sve nazadne portale. Na televiziji vratiti nedavno promijenjenog ravnatelja, ostaviti jedan jedini program sa nekoliko komentatora isključivo s Fakulteta političkih znanosti. Zamoliti par roda Malenu i Klepetana da donesu što više malene dječice članovima LGBT udruga i bračnim parovima među njima, na usvajanje, jer nitko ne voli djecu više od njih, a sami ne znaju kako ih se stvara. Imamo još dosta planova u našem programu ali ne možemo ih sve izložiti da nam netko ne ukrade ideje. Ipak, moramo kazati da nam je san obnoviti staru Jugu. Dat ćemo sve od sebe. Htjeli smo predložiti  Novoj ljevici koaliciju ali oni su premalo lijevi za nas.  Čujemo da se u Muću kraj Splita osniva stranka Pripametno, pa možda budemo s njom u koaliciju.

Smrt fašizmu sloboda narodu.

Dr. sc. Damir Letinić

facebook komentari

 • JOSIPOVIĆEV OTAC UMJEŠAN U LIKVIDACIJU OBITELJI ŠEVE U …
  udarno.com/…umjesan-u-likvidaciju-obitelji-seve-u-italiji
  JOSIPOVIĆEV OTAC UMJEŠAN U LIKVIDACIJU OBITELJI ŠEVE U … i Zdravka Mustaća za ubojstvo Stjepana … odluke za monstruozno ubojstvo cijele jedne obitelji.

 • Dusko Besenic

  Nama,nazadnima,poznata je satira,ali se nekako bojim da bi ti “napredni” mogli iskoristiti ovaj tekst kao svoj manifest,jer oni svaku,pa makar i satiričku,pozitivnu riječ na njihov račun shvaćaju ozbiljno i kao podršku.Mi,dosta stariji,imamo nekih “malih” iskustava na tu temu.

 • U ODRAZU VREMENA – HITLER/POGLAVNIK 1941 – TRUMP/LIEPA PLAVKA KOLINDA 2017.
  http://otporas.com/odrazu-vremena-hitlerpoglavnik-1941…/