Nova vruća kampanja hrvatskih vaterpolista

0

Iscrtani crveno bijelim kockicama zgodni su vaterpolisti pozirali fotografu Goranu Matijašecu

Hrvatski vaterpolski reprezentativci, ponovno su snimili atraktivni kalendar, što je za neke bila uhodana rutina, dok je pak drugima ovo bilo nešto sasvim novo.

“Kalendar reprezentacije sam snimao prvi put. Snimanje je bilo jako zanimljivo, ali jedno potpuno novo iskustvo. Obzirom da se radilo o vrlo profesionalnom timu, nije bilo velike treme. Fotograf Goran Matijašec savjetima nam je olakšao snimanje, koje smo završili dosta brzo!”, izjavio je reprezentativac Miho Bošković i dodao: “Mislim da su rezultati jako dobri te da će se svidjeti navijačicama i navijačima, koje pozivam da budu uz nas ove važne sezone!”

Hrvatski vaterpolisti u novoj su kampanju ukrašeni prepoznatljivim crveno bijelim kockicama.

U 2015. godini očekuje ih naporna sezona od koje mnogo očekuju. S tri pobjede briljiraju u Svjetskoj ligi, a na ljeto ih očekuje i Svjetsko prvenstvo u ruskom Kazanu. Ove godine, osvoje li medalju, mogu osigurati izravan plasman na Olimpijske igre Rio 2016.

“Navijači i ljubitelji vaterpola za nas su najvažniji suigrač, oni su nam vjerna pratnja na svim
utakmicama! Drago nam je da nas povezuju i prepoznatljive hrvatske kockice, kojima smo u ovoj kampanji ukrasili naša lica i tjela, a koje se također nalaze i na navijačkim vaterpolo kapicama. Pozivam sve ljubitelje vaterpola da nas bodre u ovoj iznimno zahtjevnoj sezoni koja nam može olakšati put na Olimpijske igre, koje su san svakog sportaša!”, izjavio je Luka Bukić.

Kockice je na isklesanim tijelima vaterpolista iscrtala Bianca Šehović tehnikom body painta, za dobre frizure brinuo je Ivica Palinić, a kampanju je snimio modni fotograf Goran Matijašec. Uz sam kalendar za 2015. godinu kampanju će pratiti i plakati po hrvatskim gradovima, a sudeći po atraktivnim fotografijama naših vaterpolista, zasigurno neće proći nezamijećeno.

“Svima u Hrvatskoj, a posebno ljubiteljima vaterpola, želimo sve najbolje u 2015. godini; prvenstveno zdravlja, koje je temelj svega, te ostvarenje i svih želja. Mi ćemo se truditi i ove godine biti na ponos domovini, za koju svim srcem krećemo u osvajanje novih medalja!”, poručio je Maro Joković.

Fotografije: Goran Matijašec

facebook komentari