Nove pljačke u Mostaru – Policija: Ništa vrijedno medijske pažnje

3

Val pljački u Mostaru je nastavljen. U noći s četvrtka na petak na meti provalnika su bile dvije prodavaonice autodijelova i kladionica.

Glasnogovornik policije HNŽ-a Srećko Bošnjak je rekao za Bljesak.info kako je bilo ”nekih pokušaja pljački, ali ništa što je vrijedno medijske pažnje”.

No, iz A.O. Leko u Mostaru, koja je bila na meti provalnika, je potvrđeno kako je u noći s četvrtaka na petak provaljeno u njihov objekt.

Kako neslužbeno doznajemo, također je provaljeno u trgovinu autodijelovima na Balinovcu, te u kladionicu Sport Plus u Ulici Mile Budaka iz koje je je, kako doznajemo, ukradeno točno 69 KM.

Podsjećamo, kako je u gradu na Neretvi samo dvije večeri ranije zabilježeno nekoliko provala u poslovne objekte.

Tada je iz MUP-a HNŽ-a potvrđeno da je provaljeno u poslovnicu tvrtke ”Keš”, ”Plin komerc”, a oglasio se alarmni sustav i na poslovnici trgovine ”Namex”.

Kako je Bljesak.info doznao, tada su se na meti provalnika našli i Config, ZK Office, prodavaonica Zlata i kladionica na Rudniku.

facebook komentari

 • peppermintt

  točno u Mostaru operira ekipa, provaljuje se u stanove, automobile, gospodarske objekte, džepari se u svako doba dana …po kuloarima se priča kako je to uvezena grupa negdi iz krajeva oko Goražda…
  dovedeni i radi plijean a i radi zametanja kavge.
  policiju na ulice i ureduj

  • Ne pomaže ni video nadzor? Treba to pohvatat i poslat Mackiju na tretman

   • peppermintt

    a čuj men se čini video će više koristiti za gledati di je tko i skim “zastranio ” :)))