NOVI DIREKTOR ALUMINIJA U RADNOM POSJETU ELEKTROPRIVREDI HZ HB

2

Jučer je generalni direktor Elektroprivrede HZ HB d.d. Mostar Nikola Krešić zajedno sa svojim suradnicima izvršnom direktoricom za ekonomske poslove, Ivanom Bunozom, izvršnim direktorom za pravne poslove, Matom Pavkovićem i izvršnim direktorom za proizvodnju, Robertom Križanom održao radni sastanak s novoimenovanim direktorom Aluminija d.d. Mostar, mr.sc. Željkom Kordićem.
Susret je iskorištena za bolje međusobno upoznavanje i razgovore o poslovnim odnosima, posebice o aktualnoj problematici izmirivanja nastalih dugovanja Aluminija prema Elektroprivredi HZHB, te budućoj suradnji dvaju poduzeća.
Naglašena je obostrana opredijeljenost za stalnim unapređenjem te suradnje na načelima korektnosti, transparentnosti i maksimalnoga razumijevanja ukupnih odnosa i nepovoljnoga poslovnog okruženja, kako bi uspješnije rješavali otvorena pitanja koja opterećuju poslovanje kako Aluminija, tako i Elektroprivrede HZ HB.
Radnom sastanku nazočio je i Risto Mandrapa predsjednik Regulatorne komisije za električnu energiju u Federaciji BiH (FERK-a).

ephzhb.ba

facebook komentari

  • Dikembe

    ‘Ta će održat Mate i Ivana bogtemazo! 😛

  • Dikembe

    ‘Ta će održat Mate i Ivana bogtemazo! 😛