NOVI PRITISAK I PROGON ZBOG ORGANIZACIJE PROSVJEDA U SRBU 27. 07. 2013. GODINE!

0

SREDSTVIMA PRIOPĆAVANJA

SVIM HRVATICAMA I HRVATIMA

Dana, 24. srpnja 2013. godine u 16,00 sati preko mobitela pozvan sam da dođem 25. srpnja 2013. (četvrtak) na odjel kriminalističke policije u Zagrebu, zbog odlaska u prostorije Srpskog narodnog vijeća Milorada Pupovca, i uručivanju mu otvorenog pisma. Saznao sam da me je osobno prijavio policiji Milorad Pupovac. Smatram da je ovo novo zastrašivanje i da je nedopustivo da Hrvatska policija, a pogotovo odjel kriminalističke policije obrađuje ovu prijavu. Smatram da kriminalistička policija ne smije obrađivati politička pitanja. Na ovaj način dokazuje se da u RH nema demokracija te pravo na mišljenje i dijalog. Vrijeme komunističke UDBE trebalo bi biti iza nas, ali na žalost Hrvatska je danas u raljama starih UDBAŠA i njihovih sinova.
Također, obavještavam medije i cijelu Hrvatsku javnost da se na mene i dalje radi pritisak. Vrh MUP-a na čelu sa Tomislavom Kramarkom još 2010. godine protiv mene je pokrenuo sudski progon zbog organizacije prosvjeda u Srbu. Naravno, u optužnici protiv mene stoji: NETKO JE U PJESMI MARJANE, MARJANE VIKAO UBI, UBI SRBINA. Zanimljivo, prijava se odnosi protiv mene, a piše da je netko drugi vikao nešto za koje ja nikada nisam čuo! Naravno prijava je i tada napisana, nakon otvorenog pisma Tomislavu Karamarku u Slobodnoj Dalmaciji, upravo od Milorada Pupovca i to samo zato što sam se osudio suprostaviti veličanju četničkih zločina u Srbu i okolnim selima 1941. godine nad Hrvatskim stanovništvom te organizirao uz pomoć prijatelja i suradnika prosvjed. Želim reći da je prije dva tjedna odžana sudska rasprava, a baš na današnji dan 24. srpnja 2013. nova rasprava. Vjerujem u pravosuđe i siguran sam da ću biti oslobođen lažnih i podlih političkih prijava. Dana 25. srpnja 2013. doći ću sa zadovoljstvom na policiju, a postavit ću im pitanje, šta je sa mojom prijavom prošle godine protiv Milorada Pupovca. Posjedujem potvrdu I POLICIJSKE POSTAJE ZAGREB pod rednim brojem 511-19-27/3-4392/12
U potvrdi se navodi sljedeće: Dana 25. 07. 2012. pristupio u službene prostorije I PP zagreb, PUZ-a kojom prilikom zatražio da Ministarstvo unutrašnjih poslova RH zabrani održavanje skupa koji će se dana 28. 07. 2012. održati u Srbu pod nazivom “Ustanak antifašista u RH “, jer smatra da će se tog dana veličati četništvo, odnosno četnički zločini koji su počinjeni na teritoriju RH. PONOVNO TRAŽIM DA POLICIJA ZABRANI SKUP U SRBU OVE GODINE I ZABRANI VELIČANJE ČETNIKA.
TAKOĐER POZIVAM SVE BRANITELJE DOMOVINSKOG RATA, PRAVAŠE I DOMOLJUBE DA DOĐU I OVE GODINE NA PROSVJEDNI SKUP PROTIV VELIČANJA ČETNIKA U SRBU, DANA 27. 07. 2013. S POČETKOM OD 11,00 SATI, JER ” U SRBU SE BRANI HRVATSKA “.

Dražen Keleminec

facebook komentari