Pratite nas

Novi uradak Jasmile Žbanić : ‘Zlo u glavi’

Objavljeno

na

Dragi moji Hrvati posebice oni u Republici Hrvatskoj. Jedna rospija kao što je Jasmila Žbanić uredno na vas apelira da je podržite jer je eto Dragan Čović bogataš koji je nekada i komunista bio. Ali ta ista rospija Jasmila niti jednom riječju nije spomenula što sve imaju Zlatko Lagumdžija, Bakir Izetbegović, Fahrudin Radončić .

[dropcap]N[/dropcap]a kome je primjerice sva silna imovina Fahrudina Radončića? Na ženi mu frizerki i to stotine milijuna eura. I još sva silna bulumenta bošnjačkih političara. Donacije iz stranih zemalja netom poslije Daytona završile su većinom u Sarajevu i bošnjačkim rukama. Hoće li se Jasmila upitati gdje su te milijarde dolara slile se znajući da su završavale u Sarajevu.

Napunili se hrvatski džepovi valjda ???

I koliko mozga može neko imati pa da paljevinu jedne zgrade opravdava time što je je eto zapaljena i druga. Nije samo zapaljena zgrada HDZ -a rospijo Jasmila zapaljena je i imovina svih nas. Hrvati su konstitutivan narod u BiH i samo oni mogu birati ali i smjenjivati svoje predstavnike . Nikakova Jasmila Žbanić . Koliko ona može daleko ići govori i to da za sve probleme u BiH optužuje isključivo HDZ-BiH , Dragana Čovića ali i Hrvate a neporeciva je istina da ni jednu odluku još od 2000 HDZ ili bilo koja hrvatska stranka ne može donijeti a da je iste bošnjačke stranke ne mogu preglasati ili se pozvati na zaštitu vitalnog nacionalnog interesa Bošnjaka.

No i ne staje Jasmila na svemu tome. Koliki idiot moraš biti pa da popušiš ovo tisuće puta izrečeno kao jedini argument.: Jasmila Žbanić : “Dragan Čović je prije rata bio komunist, zaposlen u Mostarskom sokolu, gdje je do 1992. servisirao avione JNA koji su napadali Hrvatsku, da bi kasnije postao veliki Hrvat, vjernik i zaštitnik interesa Hrvatskog naroda.”

Ne želim biti odvjetnik Dragana Čovića ali Dragan Čović tada je kao obični referent u Sokolu kakovih je bilo na stotine ali i muslimana “servisirao” avione . Ali Jasmila je zaboravila i primjerice sada slavnog generala Armije BiH koji je sa Mladićem učestvovao izravno u agresiji na Republiku Hrvatsku i jedan je od naredbodavaca ubojstva hrvatskoga generala HVO-a Šantića. Riječ je naravno o Atifu Dudakoviću.

A nije jedini Bošnjak koji je učestvovao na velikosrpskoj strani u agresiji na Hrvatsku. Sada kada je na Jasmilu osuta paljba zbog Milanovića Jasmili “glavni krivac” sada je Dragan Čović. Pa nas Jasmila nabrajajući što sve Čović ima valjda poziva da mi Hrvati to sve spržimo i spalimo. A što misliš Jasmila da i mi slično onima iz arapskog proljeća Čovića usput i za kran dizalice objesimo kao što oni čine???

Tada bi Jasmila vjerojatno bila zadovoljna Jer osim što je bogataš on po tebi nije ni pravi vjernik a nije ni Hrvat. Ko si ti gusko glupa da bilo koga ocjenjuješ a posebice kakav je vjernik.Ko.Pa makar se to radilo i o Draganu Čoviću. Redateljica koja sebi dozvoljava da nam vješto upakirano protura pedofiliju kao nešto smješno i prihvatljivo lekcije dijeli o vjeri čak. Hrvati su po Jasmili vjerojatno idioti jer biraju HDZ pa je ona tu da ga prosvijetli. Hrvati su po Jasmili vjerojatno idioti jer biraju HDZ pa je ona tu da ih prosvjetli.

Komentar čitatelja: Daran Bašić

facebook komentari

Nastavi čitati
Sponzori
Komentiraj

Iz Svijeta

Američki nosač zrakoplova patrolirao vodama istočno od Korejskog poluotoka

Objavljeno

na

Objavio

Nosač zrakoplova USS Ronald Reagan

Američki nosač aviona na nuklearni pogon Ronald Reagan u četvrtak je patrolirao vodama istočno od Korejskog poluotoka, u demonstraciji pomorske i zračne sile čiji je cilj upozoriti Sjevernu Koreju da ne poduzima bilo kakvu vojnu akciju.

Taj najveći ratni brod američke mornarice u Aziji, težak 100.000 tona, s posadom od 5.000 mornara, plovio je oko 160 kilometara, te je s njegove palube načinjeno skoro 90 letova borbenih aviona F-18 Super Hornet, navodi agencija Reuters.

Posada američkog broda izvodi vježbe s južnokorejskom mornaricom u kojima sudjeluje 40 ratnih brodova od Žutog mora zapadno od tog poluotoka do unutrašnjosti Japanskog mora.

”Mi smo ovom i mnogim drugim vježbama jasno pokazali da smo spremni braniti Republiku Koreju”, rekao je američki kontraadmiral Marc Dalton, komandant udarničke grupe.

Zvaničnici Sjeverne Koreje su to okupljanje ratnih brodova nazvala “probom za rat”.

facebook komentari

Nastavi čitati

BiH

Bakir Izetbegović: Moj otac Alija je pred smrt ostavio BiH Erdoganu u amanet, da skrbi o njoj

Objavljeno

na

Objavio

Bošnjački član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović ponovo je u četvrtak eksploatirao problematičnu tezu po kojoj je njegov pokojni otac Alija prije smrti sadašnjem predsjedniku Turske Recepy Tayyipu Erdoganu povjerio ulogu svojevrsnog skrbnika nad BiH.

Sudjelujući u obilježavanju četrnaeste obljetnice smrti Alije Izetbegovića koji je bio prvim predsjednikom Predsjedništva BiH kao samostalne države, njegov sin je novinarima u Sarajevu kazao kako je veza između njegova oca i sadašnjeg turskog predsjednika bila veoma važna, a o tome svjedoči kako je Erdogan bio jedna od posljednjih osoba s kojom je razgovarao prije smrti.

“On (Alija) je u njemu je prepoznao budućeg jakog lidera i ostavio mu u amanet brigu za BiH. Ja mislim da Erdogan itekako dobro nosi taj amanet”, kazao je Bakir Izetbegović.

Na reakcije u povodu konstatacije o Erdoganu kao osobi kojoj je BiH ostavljena na skrb nije trebao dugo čekati a prvi je to učinio Izetbegovićev ogorčeni politički protivnik Milorad Dodik.

Kazao je kako je ta izjava “skandalozna i opasna” poručivši kako Bakir Izetbegović Erdoganu može dati na čuvanje samo ono što je katastarsko vlasništvo njegove obitelji.

“U BiH žive dva kršćanska naroda u čije ime Alija nikada nije govorio niti je imao mandat govoriti”, kazao je Dodik.

Sam Bakir Izetbegović u stalnim je kontaktima s Erdoganom, a jedan drugoga redovito oslovljavaju s “brate”. Zbog tako bliske suradnje Izetbegović je često izložen kritikama i optužbama da BiH dovodi u poziciju turskog vazala na Balkanu.

Turska se posredstvom svog veleposlanstva u Sarajevu izravno uključila u obilježavanje ovogodišnje obljetnice smrti Alije Izetbegovića i to ponudivši u četvrtak sarajevskoj publici premijeru turskog televizijskog dokumentarca pod naslovom “Alija, posljednji bedem islama”.

U filmu se veliča lik i djelo pokojnog bošnjačkog lidera, no čak je i njegovu sinu koji je nazočio projekciji zasmetao naslov koji je ocijenio “malo pretencioznim i jednodimenzionalnim”.

“Alija je naravno čovjek koji je borac za obranu islama na ovim prostorima, ali je bio i borac za demokraciju, slobodu, uvođenje višestranačkog sustava te obranu multietične supstance u BiH”, kazao je Bakir Izetbegović komentirajući film.

Začudio se ipak što se nitko u BiH nije sjetio snimiti film o njegovu ocu pa su to morali učiniti Turci koji su otišli i korak dalje jer njihova državna televizija TRT producira igrani serijal o Aliji Izetbegloviću koji se još snima.

Višnja Starešina: Pomozimo Bakiru vidjeti mudžahedine

facebook komentari

Nastavi čitati