Novi uradak Jasmile Žbanić : ‘Zlo u glavi’

  2

  Dragi moji Hrvati posebice oni u Republici Hrvatskoj. Jedna rospija kao što je Jasmila Žbanić uredno na vas apelira da je podržite jer je eto Dragan Čović bogataš koji je nekada i komunista bio. Ali ta ista rospija Jasmila niti jednom riječju nije spomenula što sve imaju Zlatko Lagumdžija, Bakir Izetbegović, Fahrudin Radončić .

  [dropcap]N[/dropcap]a kome je primjerice sva silna imovina Fahrudina Radončića? Na ženi mu frizerki i to stotine milijuna eura. I još sva silna bulumenta bošnjačkih političara. Donacije iz stranih zemalja netom poslije Daytona završile su većinom u Sarajevu i bošnjačkim rukama. Hoće li se Jasmila upitati gdje su te milijarde dolara slile se znajući da su završavale u Sarajevu.

  Napunili se hrvatski džepovi valjda ???

  I koliko mozga može neko imati pa da paljevinu jedne zgrade opravdava time što je je eto zapaljena i druga. Nije samo zapaljena zgrada HDZ -a rospijo Jasmila zapaljena je i imovina svih nas. Hrvati su konstitutivan narod u BiH i samo oni mogu birati ali i smjenjivati svoje predstavnike . Nikakova Jasmila Žbanić . Koliko ona može daleko ići govori i to da za sve probleme u BiH optužuje isključivo HDZ-BiH , Dragana Čovića ali i Hrvate a neporeciva je istina da ni jednu odluku još od 2000 HDZ ili bilo koja hrvatska stranka ne može donijeti a da je iste bošnjačke stranke ne mogu preglasati ili se pozvati na zaštitu vitalnog nacionalnog interesa Bošnjaka.

  No i ne staje Jasmila na svemu tome. Koliki idiot moraš biti pa da popušiš ovo tisuće puta izrečeno kao jedini argument.: Jasmila Žbanić : “Dragan Čović je prije rata bio komunist, zaposlen u Mostarskom sokolu, gdje je do 1992. servisirao avione JNA koji su napadali Hrvatsku, da bi kasnije postao veliki Hrvat, vjernik i zaštitnik interesa Hrvatskog naroda.”

  Ne želim biti odvjetnik Dragana Čovića ali Dragan Čović tada je kao obični referent u Sokolu kakovih je bilo na stotine ali i muslimana “servisirao” avione . Ali Jasmila je zaboravila i primjerice sada slavnog generala Armije BiH koji je sa Mladićem učestvovao izravno u agresiji na Republiku Hrvatsku i jedan je od naredbodavaca ubojstva hrvatskoga generala HVO-a Šantića. Riječ je naravno o Atifu Dudakoviću.

  A nije jedini Bošnjak koji je učestvovao na velikosrpskoj strani u agresiji na Hrvatsku. Sada kada je na Jasmilu osuta paljba zbog Milanovića Jasmili “glavni krivac” sada je Dragan Čović. Pa nas Jasmila nabrajajući što sve Čović ima valjda poziva da mi Hrvati to sve spržimo i spalimo. A što misliš Jasmila da i mi slično onima iz arapskog proljeća Čovića usput i za kran dizalice objesimo kao što oni čine???

  Tada bi Jasmila vjerojatno bila zadovoljna Jer osim što je bogataš on po tebi nije ni pravi vjernik a nije ni Hrvat. Ko si ti gusko glupa da bilo koga ocjenjuješ a posebice kakav je vjernik.Ko.Pa makar se to radilo i o Draganu Čoviću. Redateljica koja sebi dozvoljava da nam vješto upakirano protura pedofiliju kao nešto smješno i prihvatljivo lekcije dijeli o vjeri čak. Hrvati su po Jasmili vjerojatno idioti jer biraju HDZ pa je ona tu da ga prosvijetli. Hrvati su po Jasmili vjerojatno idioti jer biraju HDZ pa je ona tu da ih prosvjetli.

  Komentar čitatelja: Daran Bašić

  facebook komentari