NU2: Bratski zagrljaj Ace Stankovića i SDP-ovca Komadine!

  2

  Ratna kukavica iz Sremske Mitrovice, Aleksandar Stanković, danas nije imala svoj dan, što je vjerojatno posljedica blagdanskog mamurluka. S obzirom da su blagdani emisiju Aleksandra Stankovića, na našoj, privremeno okupiranoj, Hrvatskoj televiziji, gledalo je manje gledatelja nego što je pretplatnika Jutarnjeg lista, dakle, otprilike 200 ljudi. Barem neka dobra vijest za kraj godine.

  Emisiju ‘Nedjeljom u dva’ Stanković je vodio onako kako vodeći parazit HRT-a to inače radi kada  na suprotnoj strani sjedi čovjek koji mu je ideološki blizak, iako je pitanje što je propalom boksaču zapravo blisko osim novca hrvatske sirotinje? Sjećate li se kako je Aco cvilio kad su mu minimalno smanjili plaću?

  Naime, gost Acine emisije, posljednje nedjelje u godini, bio je Zlatko Komadina, najdraži župan Zorana Milanović, čovjek ne zna tko je zapravo, bolje rečeno što je, socijalist ili socijaldemokrat, jedno je sigurno vanzemaljac nije. No, zato Aco je, iako ne znamo s koje planete.komadina

  Sat vremena gostovanja primorsko-goranskog župana na javnoj televiziji prošlo je kao valjanje u blatu dvije malo slobodnije djevojke na nekom opskurnom seoskom vašaru. Ulaznice su skupe, a nema se što vidjeti. Parazit koji za četiri sata rada mjesečno dobije 12 000 kuna, o čemu hrvatska sirotinja može samo sanjati, odnosio se prema Komadini kao da mu je rođeni brat, jedan dio emisije dva ‘brata’ posvetila su ‘gaženje manjinskih prava’ u Hrvatskoj, što je imbecilna teza idiota koji legalno godinama pljačkaju hrvatske građane. Naime, ukoliko se doista krše manjinska prava u Lijepoj našoj tko onda, i zašto, gazi prava većine prisiljene da financira parazite s Prisavlja? Bez novca hrvatske sirotinje parazitluk na Prisavlju urušio bi se kao L.A nakon potresa, što mislite tko bi prvi pobjegao s takozvane javne televizije? Više je kandidata, među njima su Aco Stanković, Danijela Trbović i to pod uvjetom da napokon uspije pronaći vlasnicu gaćica koje su joj došle pod ruku u vlastitom stanu nakon čega je shvatila da ju partner, posve očekivano, vara, Zoran Šprajc, Goran Radman, Hrvoje Zovko…? Jedno je sigurno, pobijedila bi Mesićeva manekenka, Elizabeta Gojan,  da ima sto kilograma manje, no, u utrci ovako ne misli sudjelovati, žensku stranu predstavljati će ipak Maja Sever motivirana antifašističkom lekcijom koju joj je očitao dobar prijatelj Save Štrpca Zoran Pusić. I Zoki je na blagdanima, iako, iznenađujuće, nije u Beogradu.

  No, vratimo se mi ipak Aci, emisiju koju nije vrijedilo gledati Aco je vodio kao iz birtije, kao da mu s druge strane sjedi duplo mlađa supruga sa špricerom u rukama, iako se, barem pred kamerama, nije pilo, pa ni jelo. No, ako ništa drugo uspjeli smo saznati zašto je peradarska koalicija lagala hrvatske građane obećavajući ono što nije realno? Naime, Komadina tvrdi da su tako glavni protagonisti kokošje koalicije podizali optimizam kod hrvatskog naroda, kako su ga podigli pokazuju sva RELEVANTNA istraživanja javnog mijenja. Građani traže katran, a gdje su građani, gdje je katran, tu je i perje. A kad građani dižu bunu perje leti na sve strane. Čerupanje Milanovićeve peradi tek je počelo. tinolovka

  facebook komentari

  • peppermintt

   Komadina mi je ono pravi političar iz socijalističkog sustava, naizgled na rane ga privijat, a niš koristi.
   Ali jendu stvar je dobro kazao, neoliberalni kapitalistički sustav je zlo

  • peppermintt

   Komadina mi je ono pravi političar iz socijalističkog sustava, naizgled na rane ga privijat, a niš koristi.
   Ali jendu stvar je dobro kazao, neoliberalni kapitalistički sustav je zlo