”Od grozda do stola” – Tri mlade ljepotice u Ozlju

2

Urbane mlade dame, riječanka Ivana Brkljačić, velikogoričanka Adrea Radić i zagrepčanka Ivana Antunović svojom ljepotom savršeno su se uklopile u ruralnu sredinu

„Prečesto bombardirani gomilom informacija uz pomoć moderne tehnologije, poput leptira letimo u blještave reflektore megapolisa, zanemarujući iskonsku, nepatvorenu ljepotu koja se nalazi tik ispred očiju“ – kaže mlada Internet zvijezda Dražen Komar, sve popularniji fotograf lijepih žena, koji je brzo stigao do prepoznatljivosti kroz Facebook i Blog.hr društvene mreže.

Ljepotice u Ozlju

Ljepotice u Ozlju

Neprofitabilna udruga ”Od grozda do stola” koja se bavi promicanjem tradicionalnih vrijednosti proizašlih iz hrvatske kulturne baštine u suradnji sa seljačkim domačinstvom Stjepana Čuliga, ugostila je ekipu odabranih modela, u novoj avangardnoj misiji ”spajanja nespojivog”.

Ljepotice u Ozlju

Ljepotice u Ozlju

Opuštajući ambijent u Vrhovcu 68 kraj Ozlja, udaljen samo šesdesetak minuta vožnje od centralnog zagrebačkog trga djeluje kao portal u neki sretniji i bolji svijet.

Ljepotice u Ozlju

Ljepotice u Ozlju

Kad tome pridodamo prepun stol ukusnih delicija iz domaće proizvodnje, kvalitetnih vina gospodina Čuliga, neodoljivih kolača i osmjehe izuzetno ljubaznog osoblja koje ne silaze sa lica, sav stres suvremenog načina života brzo isčezava.

Ljepotice u Ozlju

Ljepotice u Ozlju

Urbane mlade dame, riječanka Ivana Brkljačić, velikogoričanka Adrea Radić i zagrepčanka Ivana Antunović svojom ljepotom savršeno su se uklopile ruralnu sredinu dajući potpuno novi kut gledanja na pojam prirodne ljepote.

Ljepotice u Ozlju

Ljepotice u Ozlju

”Važno je ne banalizirati, ne preslikavati baš doslovno, to bi onda bio novinarski rad. Svakako treba imati ponečeg novinarskog u sebi ali vjerujem puno više antena za upijanja okoline na jednoj i psihologa na drugoj strani. Zapaziti stvari, to osmisliti, rasklopiti pa onda od tih elemenata graditi svoju priču! Jednostavno, biti direktan sa postojećim” – kaže Komar, za kojeg ćemo zasigurno još čuti.

Autor: Krešimir Marković/direktno.hr

facebook komentari