Održan dan otvorenih vrata HDZ-a Osječko-baranjske županije

0

HDZ Osječko-baranjske županije danas je prvi put, s ciljem upoznavanja građana s radom najveće političke stranke u Hrvatskoj, organizirao Dan otvorenih vrata.  Građane se željelo pozvati na aktivno sudjelovanje i kreiranje političkog i gospodarskog života u županiji, a da je cilj ostvaren moglo se vidjeti po broju zainteresiranih posjetitelja, članova HDZ-a i onih koji su danas to postali. Prigodno na Danu otvorenih vrata građani su mogli ispuniti pristupnice pa su tako u HDZ danas pristupila 32 nova člana.

Posjetitelji su obilazili stranačke prostorije i urede, vidjeli prezentacije o ustroju i radu stranke i do sada neobjavljene video materijale i fotografije iz kampanje za prijevremene parlamentarne izbore 2016. godine.

Predsjednik HDZ-a Osječko-baranjske županije i saborski zastupnik Ivan Anušić održao je uvodno predavanje nakon kojeg je poslušao prijedloge i odgovarao na pitanja građana. Anušić je rekao kako je cilj ovog događanja približiti rad Hrvatske demokratske zajednice građanima, ali i poziv za sve zainteresirane koji žele da zajedničkim snagama i bez podjela krenemo ostvarivati bolju budućnost za sve nas.

„Vrijeme je za promjene u političkom djelovanju, želimo zajedno s građanima kreirati novi put koji će nas voditi do boljitka za sve nas. Na ovaj način simbolički otvaramo put za jedan potpuno novi smjer kojim ćemo krenuti tako da pozivam sve koji su zainteresirani da se uključe kako bismo zajedno došli do ciljeva koje smo postavili. Jedan od njih zasigurno je razvijenija, ponosnija i bogatija Osječko-baranjska županija, dio Hrvatske koji ima potencijala koji do sada nažalost nisu ostvareni. Imamo strategiju i viziju te ćemo zajedničkim snagama s građanima raditi na razvoju i boljitku.“ – naglasio je Anušić.

facebook komentari