Održana donatorska večera udruge U ime obitelji

0
Narod.hr

Udruga „U ime obitelji“ održala je u srijedu 23. studenoga u Zagrebu 3. godišnju Donatorsku večeru kako bi prikupila sredstva za svoje brojne aktivnosti.

Na donatorskoj večeri sudjelovalo je više od 300 uglednika – profesori, liječnici, predstavnici strukovnih i građanskih udruga te poslovnog, kulturnog i političkog života Hrvatske – među ostalima i bračni par Hasanbegović, Esih, general Glasnović, g. Zekanović, gđa. Ruža Tomašić te profesor Ustavnog prava sa Osječkog sveučilišta Mato Palić koji je održao predavanje na temu demokratizacije izbornog sustava u Hrvatskoj.

Kako udruga U ime obitelji svoje djelovanje financira najvećim dijelom donacijama., naglašena je važnost i zahvalnost za sve vrste donacija – one veće kojima vlasnici uspješnih tvrtki pomažu zaštitu i promicanje braka i obitelji, ali i one donacije građana koji udrugu pomažu manjim, ali redovitim, mjesečnim, donacijama kroz trajni nalog.

Donatorska je večera, osim prikupljanja financijskih sredstava bila i prilika za susrete sa zanimljivim ljudima i ugodno, cjelovečernje druženje. Više o događaju na Narod.hr

foto030_resize
Donatorska večera

facebook komentari