“OJ PAZARU novi Vukovaru, a Sjenice druga Srebrenice”

8

“OJ PAZARU novi Vukovaru, a Sjenice druga Srebrenice”, tekst je pjesme koja se u Bratuncu u Republici Srpskoj pjevala na fešti povodom praznika Svete Makivije.

Degutantna “proslava” dokumentirana je u snimci u trajanju od 27 minuta, koja je postavljena na YouTube. Fešta je, kako javlja portal Klix.ba, organizirana pred zgradom Općine Bratunac.

Nitko od nadležnih nije reagirao na ovakav način proslave pa se čini da im veličanje genocida i pozivanje na nove zločine nije smetalo. Bratunac se nalazi tek nekoliko desetaka kilometara od Srebrenice, gradića u kojem je 1995. godine počinjen genocid.

[vsw id=”KQAyES0yqx8″ source=”youtube” width=”625″ height=”400″ autoplay=”no”]

index

facebook komentari

 • srka

  Dovoljno je osvrnuti se na cetnicke zlocine pocinjene u poslijednjem agresorskom ratu na teritorij RBiH i RH, na zlocine koji ovoga puta zasigurno nece pasti u kolektivni zaborav, na zlocine i njihovo notorno nijekanje, poricanje, lazi i zatvaranje ociju zlikovaca i nesvjesne “publike”, koja eto igra danas u kolu i kroz umno-poremecene cetnicke pjesme prozivaju na krvoprolice!!!
  No, vrijedi napomenuti da i ako su cetnici znatno mnogobrojniji, pametniji nisu, sto se do sada mnostvo puta moglo golim okom uvidjeti…nigdje srpske kolijevke a ni na pomolu ni veljike Srbije…no budalama nikada dosta…ubijedjen sam da Albansko-Sandzacki docek nije isti i ne moze se sporediti sa Naivnim Bosnjacima i Hrvatima minulog stoljeca…jer normalan covjek uci iz gresaka…
  Republika Sandzak u svojim povijesnim granicama je nesto neminovno…Inshallah sve u svoje vrijeme.

  by Srka®

  • vidiš ti derneka u srba!? Da je u centru Pariza nije mu mane!

   • srka

    100% po zapadno-europskim standardima.
    by Srka®

  • nakarada

   Dovoljno je osvrnuti se na muslimanske zlocine pocinjene u poslijednjem agresorskom ratu na teritorij HRHB, na zlocine koji ovoga puta zasigurno nece pasti u kolektivni zaborav, na zlocine i njihovo notorno nijekanje, poricanje, lazi i zatvaranje ociju zlikovaca i nesvjesne “publike”, koja eto igra danas u “velikobošnjačkom kolu” i kroz umno-poremecene upise na portalima prozivaju na krvoprolice!!!
   No, vrijedi napomenuti da i ako su muslimani znatno mnogobrojniji, pametniji nisu, sto se do sada mnostvo puta moglo golim okom uvidjeti…nigdje građanske države a ni na pomolu ni Republike BiH…no budalama nikada dosta…ubijedjen sam da normalan covjek uci iz gresaka…i da nikadaviše neće biti saveza Hrvata sa muslimanima ali ni Srbima i
   da je Hrvatska Republika Herceg -Bosna u svojim povijesnim granicama je nesto neminovno…

   Malo se strpiti Hvala Bogu sve u svoje vrijeme.

   Može i ovako republikanac -poturice 🙂 🙂

   • srka

    Hahaha…dobar si….
    Nemam vremena…na nogometu sam.
    Nije to bas tako…kak si ti to modificirao…ali ima i dodirnih tocaka koje se na zalost ne mogu osporiti.
    by Srka®

   • HRSmoock

    “Ubijedjen sam da normalan covjek uci iz gresaka…i da nikadaviše neće biti saveza Hrvata sa muslimanima ali ni Srbima.”
    Brate prijatelju ispuni mi jednu želju…Dragi D.M. i M.D. ako misliš na ratne saveze, podržavam. Sto posto sam za, ustvari protiv :)) Protiv ratnih saveza. Ali što ćemo sa savezima nitkova, lupeža i manijaka? Takvi nas uvijek poklope. To je “bratstvo i jedinstvo” dok nas opet ne ogule, a onda zna se…Noga u guzicu i koljite se paorende. Uvjek će se naći “internacionalisti” koji “mire” divlje Srbe, Hrvate i ovu braću što ih Srki simpatiše. (Ja simpatišem samo seke do 25) Malo se strpiti? Koliko još to “malo”? Ja bih prvi spjevao stih i bio za BiH (bih, bih) kada bi ona mogla funkcionirati…Ovako, gubi se…Troši se vrijeme i čeka se to još malo. Mnogo se družiš sa onim četnicima doli, preuzeo si njihovu politiku čekanja. :))

  • HRSmoock

   Misliš kraljevina Plav i shandžhak Tutin? Ajde Srki nemoj da…Riječi ne ubijaju, čak ni ovakve gluposti i imbecilizmi. Sa imbecilima svih vjera mora se polako i oprezno. Treba ih vaspitati. Da li misliš da svojim upisima smiruješ situaciju ili je samo okrećeš na vodenicu ratnohuškača? Ili da se opet ubijamo kao plemena? Uz vatromet i kuknjavu? Ovi što bi da se “brane” i ovi što bi da “napadaju” imaju isti problem i to nema veze sa nikakvim povijesnim granicama. Jer povijest je i pasivnost Sandžaka u eri Miloševića koji im je dao da rade sa no name robom, od jeansa, preko šverc komerca do teletine :)) Tad su braći u Bosni davali moralnu podršku, ali posao je posao. Tako je i baka moje poznanice Nefa (Pljevlja, tvoj kraj) skinula feredžu nakon Drugog svjetskog rata, postala upravnik kina i ušla u 20. stoljeće, pokrenula revoluciju filmovima a sad u 21. stoljeću neki bi da nas vrate u 19. Što su ti velike Srbija, Hrvatska i BiH ako ne tamnice naroda i povod za neki novi rat. Nisu države put, već samouprava, regioni i realna distribucija poreza. Tu su ti granice akcizne markice :))

 • peppermintt

  ništa čudno kad su Srbi u pitanju, triba se sjetit kako je bilo na posljednoj košarkaškoj tekmi Igokea-Široki, čoviče onog ludila, na sve strane raspamećena rulja a trešti neka pjesma o Kosovu…
  cirkus živi :)))