Oliver: Iznevjerio bih samog sebe da zapjevam u Srbiji

0

Ususret koncertu u Lisinskom, Oliver Dragojević u intervjuu za Tportal otkrio je kako više nikad ne bi zapjevao u Srbiji unatoč publici koja ga željno iščekuje.

To sam već rekao i smatram završenom pričom. Ne znam što bi se trebalo dogoditi da promijenim svoje mišljenje. Jednostavno, tamo mi se ne ide. A i sam bih sebe time jako iznevjerio. Znam da oni dolaze na moje koncerte izvan Srbije. Oni koji me baš toliko žele čuti, naći će me – kazao je Oliver.

Na pitanje je li ga Mišo Kovač, koji također ne želi nastupati u Srbiji, uvrijedio kad je rekao da ‘nije zvijezda, niti će ikad biti’, Oliver je kazao kako to samo može biti kompliment.

 – Jer biti zvijezda u ovoj državi nije uopće dobro. Pored ovakvog ekonomskog stanja, industrije i gospodarstva, dobro je – ne biti zvijezda! Nije me pogodilo to što je Mišo rekao. Ma kakvi. Pa ja Mišu znam, mi se i vidimo nekad. Meni je to smiješno pa mu kažem: A šta je, Mišo, opet si me spominjao – našalio se Oliver pa prokomentirao kako su za njega istinske hrvatske zvijezde, kad je u pitanju sjaj i scenski pristup, definitivno Severina i Rozga.

– Medijski, svake sekunde su svugdje – od portala do televizija – kazao je, a komentirao je i nedavnu izjavu Massima koji je kazao kako nikad sa Severinom i Jelenom Rozgom ne bi snimio duet.

– Nisam razmišljao o tome nikad, ali zašto ne. Ovisi. Ako je dobra pjesma, onda možda i bih. Ajmo napravit sad jednu usporedbu s Lady Gagom. Problem kod Amerikanaca je taj što su odrastali na glazbi koja je fantastična. A mi na onome što smo uspjeli sami sebi napraviti. Lady Gaga pjeva jako dobro pjesme koje inače ne pjeva. Ne znam baš kako bi ove dvije to napravile – zaključio je.

U intervjuu se prisjetio i nedavno preminulog pjevača Kemala Montena.

– Bio sam s njim jako dobar. Imali smo turneje po bivšoj državi. Spavali smo mjesec i pol dana u istoj sobi. Što smo sve nas dvojica doživjeli… Da je on sad tu, bolje bi od mene to ispričao. Bio je jako duhovit čovjek i s njim je bilo puno humora. Pravi čovjek iz naroda. Njegovi i moji razgovori bili su neozbiljno ozbiljni.

[ad id=”40551″]

facebook komentari