Oliver: Vlada je kao brod, kapetan mora otići ako se putnicima povraća

8

Najpoznatiji i najomiljeniji hrvatski izvođač zabavne glazbe, Oliver Dragojević, dao je interview Jutarnjem listu u kojem je ponovio da nikad neće nastupiti u Srbiji, ali i izrazio sasvim negativan stav prema aktualnoj Vladi.

To je crna strana života. Nervira me politika, iako znam da je to težak posao jer treba voditi narod i državu, ali kad se to ne radi dobro, cijeli brod povraća. Sjetio sam se priče u kojoj kapetan loše vozi brod pa svi putnici povraćaju jer tu vidim paralelu s vladom. Kako kapetan vozi, tako se putnici osjećaju, dobro ili loše. Pritom i glazba pati jer platiš za pjevanje, a ako nećeš ti, doći će novi i kvaliteta se izgubila – rekao je odgovarajući na pitanje o dnevnoj politicii.

– Moja odluka da ne nastupam u Beogradu davno je donesena. Čim je počela ratna agresija, bilo mi je to dovoljno da kažem sam sebi: ‘E, tamo nećeš ić!’ Da se ne bih osjećao loše u Beogradu s takvim sjećanjima, odlučio sam jednostavno reći ‘Ne!’ i iza toga stojim. Ta je priča za mene završena. Svi me i dalje stalno pitaju, ali ja neću i tako će ostati – obrazlaže Oliver.

[ad id=”40551″]

facebook komentari

 • gost

  BravO Oliver!

 • cleuna

  Živio Legendo.
  Puno zdravlja i dobrih pjesama ti želim.

  • Lilith

   Oliver dosljedan i od riječi! Bravo

   • cleuna

    Da.
    Nije Oliver poput dvolične Tereze Kesovije koja je cmizdrila pred tv.kamerama kada su joj spalili kuću,a zatim jedva dočekala da ode zapjevati tim istim i koncert započne s pjesmom “prijatelji stari gdje ste”,pa se nakon toga u medijima čudi i govori da “je povrijeđena i razočarana” nakon što su joj zviždali u Splitu prilikom humanitarnog koncerta za pok.Vinka Cocu.
    Koja je to samo licemjerka,kameleonka i demagoginja…ni Ćiro joj nije ravan.

 • prepri43

  A što ako pukne grana? – Ništa posebno,- pada vlada!

  • Alan B’Stard

   tko im je ‘svijetleća’ zvijezda u sredini? pusycat? 🙂

   • prepri43

    Zaboravih na predsjednika,on je trenutno zabavljen gledanjem eifelovog tornja da shvati pojam “tornjati” se uskoro!

   • prepri43

    Nesuđena prisjednica,pogodio si iz prve!
    Iz roda čegrtuša njoj po domaće “zvečarki”!
    Kad je 2x klikneš skoći ko onaj Q… faktor!