ONIMA KOJE BI TO MOGLO ZANIMATI

4

U svim vijestima i informacijama u hrvatskim medijima za otetog Britanca Davida Cawhornea Hainesa kojemu islamistička teroristička organizacija ISIL prijeti groznim pogubljenjem, odsjecanjem glave, navodi se kontroverzni podatak da je on “hrvatski zet” jer je oženjen Draganom Prodanović.

DavidHaines333Taj je podatak izazvao nedoumice pa i kojekakve kontroverzne komentare zbog njezinog tipično srpskog imena i prezimena. Međutim njezin suprug se navodi kao “hrvatski zet” samo zato jer mu je supruga iz Republike Hrvatske, a Dragana Prodanović Haines zapravo nije ni Hrvatica ni Srpkinja; nesretna žena je članica SDP-a pa se umjesto nacionalnosti (Srpkinja odnosno Hrvatica) u njezinim osobnim podacima navodi da je – “neopredjeljena” *).
[divide]

* Sisak, 29. travnja 2011.
Odluka o izboru članova vijeća mjesnih odbora na području Grada Siska («Službeni glasnik Sisačko-moslavačke županije», broj 24/10)
[Lista br.6] ★ Socijaldemokratska partija Hrvatske SDP
Nositelj liste:Goran Grgurač, Hrvat, Sisak, Ob. T. B. Erdodyja 43
1.Goran Grgurač, Hrvat, Sisak, Ob. T. B. Erdodyja 43
2.Željka Desnica, Hrvatica, Sisak, Mije Goričkog 32
3.Milan Marić, Hrvat, Sisak, Vladimira Logomerca 23 a
4.Dragana Prodanović Haines, Neopredjeljena, Sisak, Mije Goričkog 34
5.Radomir Predojević, Srbin, Sisak, Josipa Pupačića 7
6.Ivan Čolić, Hrvat, Sisak, Matije Fintića 43
7.Edita Hrnčić, Hrvatica, Sisak, Matije Fintića 45

 

Komentar: Mario Profaca

kamenjar.com

facebook komentari

 • Lijepo ste ovo primjetili gosn Mario! Hvala na informaciji!

  • srka

   Ma nije bitno sto je i tko je…vidi ovih umno-poremecenih….ja doista ne mogu i ne smijem vjerovati da je covjek spreman ovakvo zlo pociniti drugome!
   Citam danas…kritike od zvanicnika britanske i americke vlastele….a na ustrb njemcima i francuzima, koji su milijune Eura platili a da bi spasili svoje drzavljane od sigurne smrti…
   A sto su trebali uciniti???!
   by Srka®

   • Nije bitno naravno, čovjeku je glava u pitanju, to je problem. Ovo je samo mala digresija jer su se mediji odmah raspisali kako se radi o ‘hrvatskom zetu’.