Opsesivno kompulzivni mrzitelj hrvatske predsjednice, Velimir Visković kao takav

6

Još jedan javni poziv Velimira Viskovića na gluhu i slijepu apatridsku mržnju hrvatske predsjednice Kolinde Grabar Kitarović

Svako toliko, književni kritičar, pisac i leksikograf Velimir Visković, preko svoje facebook stranice, pozove svoje sljedbenice i sljedbenike na javno iskazivanje prezira, mržnje i gađenja prema hrvatskoj predsjednici Kolindi Grabar Kitarović, komentirao je prof.dr. Slaven Letica na facebook-u

Pritom nema baš nikakvih moralnih ili barem muško-đentlemenskih obzira, dobrih građanskih i seoskih DALMATINSKIH manira. Iako je osobno „debeo ko prasac“, neurotičan i sklon znojenju tipičnom za hiper-neurotične i hiper-ambiciozne nesretnike, V.V. hrvatsku predsjednicu često javno ismijava zbog njenog navodno ružnog izgleda.
Naziva je čak i Miss Pig.

Najnoviji poziv na hejtanje i trolanje nije usmjeren prema izgledu prema, budimo ipak objektivni, prilično lijepoj i šarmantnoj ŽENI, nego prema njenom navodnom oskudnom umnom potencijalu.

Evo POZIVA NA MRŽNJU PREDSJEDNICE koje je objavio 20. siječnja 2017. u 11.52 sata:
„Već dugo to govorim, vidjelo se to još u izbornoj kampanji: Ona je potkapacitirana, subinteligentna, posve profesionalno nekompetentna! A tako beskrajno ambiciozna! Baš kartonska predsjednica!“

U demokratskom društvu svatko ima, dakako, pravo na štošta, pa i pravo na mržnju koja SVAKOG OPSESIVNOG MRZITELJA – to i Velimirov primjer potvrđuje – čini silno frustriranim, nesretnim i jadnim.

Razumijem Velimirovu mržnju i nesreću i one me ne čude i ne ljute, ali me malo brine što je među 420 ljudi koji su lajkali njegov opskurni, zavidnički zapis, među onima koji su napisali 34 komentar, pa i među onih 17 koji su podijelili njegov poziv na mržnju hrvatske predsjednice nekolicina mojih facebook prijateljica i prijatelja.

Upravo njih molim da me defrendiraju, jer u dalmatinskoj/sredozemnoj i zagrebačkoj/srednjeeuropskoj kulturi u kojoj sam odgojen i socijaliziran tako primitivno vrijeđanje ŽENA smatramo primitivnim, balkanskim.

Posebice kad dolazi iz usta ili pera ostarjelog, znojnog i kao-prase-debelog trola koji skriva stvarne motive vlastite mržnje: hrvatska predsjednica ranila je njegovu fatalnu ljubav prema njegovoj ISTINSKOJ DOMOVINI – SFRJ.

A da je ta ljubav doista vječna pokazao je i nedavno (29. studenog 2016.) kada je na svojoj facebook stranici svim svojim prijateljicama i prijateljima čestitao Dan Republike (SFRJ): “Aniću, Aniću, jadan ne bio; za ovu količinu nostalgije, Bruna Esih će ti propisati doživotnu zabranu objavljivanja u svim hrvatskim medijima i pet godina ljuštenja krumpira. No, svejedno, sretan Dan Republike svim nostalgičnima, pa makar za to svi skupa godinama ljuštili krumpire.”

Za one koji možda ne znaju kako izgleda ostarjeli muškarac koji se izruguje izgledom hrvatske predsjednice KGK, objavljujem fotke Njega (gore) i Nje (slika ispod).

prof.dr. Slaven Letica

facebook komentari

 • RIK

  mogu samo reći da mi naša predsjednica osvježava i dan i život, volim ju, to je predsjednica koju bi svaki domoljub poželio, a oni koji se ne slažu sa mnom neka se zapitaju u dubini duše zašto im toliko smeta samostalnost naše prelijepe domovine Hrvatske

 • Tyrex Rex

  Ovaj Visković je u rangu vlaja Tomića .

 • kvaternik

  bolesnik, i to umni!

 • Sada mi je tek postalo jasno zašto smo “U”staše, Poglavnik i ja izgubili rat u borbi za Nezavisnu Državu Hrvatsku, zato jer smo mi bili sami u toj borbi i obrani NDH, dok su svi drugi bili u borbi protiv NDH.
  Fra. Branko Martić vjenčao Vjekoslava Maksa Luburić-
  http://otporas.com/fra-branko-maric…urica-19-xi-1953/

 • bakran

  Dotični Visković je eklatantan primjer isfrustriranog i beznačajnog ignoranta. Naravno, i ortodoksnog komunjare. (O ‘polemici’ tipa ‘tko je tu lijep’, kad se govori o njemu i Predsjednici, doista nema smisla trošiti riječi; njemu će zrcalo sve kazati.)

 • Argus Panoptes

  Gospodo,Velimir Visković ne može i nikad ne će biti gospodin, Šteta što Zagreb nije Split i u Zagrebu je siguran da mu neće netko istresti kantu dreka na glavu.