Ornela Vištica uvjerljivo je najljepša Hrvatica!

6

Ornela Vištica uvjerljiva je pobjednica Večernjakova izbora za najljepšu Hrvaticu. Mostarska glumica dobila je čak 4564 vaša glasa ili 33,64 posto u anketi koja je trajala tjedan dana.

Na drugom je mjestu voditeljica Tatjana Jurić, koja je prikupila gotovo upola manje glasova od Ornele – 2348 ili 17,22 posto, a treća glumica Nataša Janjić s 1738 glasova ili 12,73 posto.

Četvrto mjesto zauzela je pjevačica Lana Jurčević, koja ima 1344 ili 9,86 posto, a peta je njena kolegica Nives Celzijus, za koju je glasao 1071 čitatelj, odnosno 7,86 posto.

facebook komentari

 • Maks

  Vištica!!!

  • Maks, možeš li ti pronaći odakle je ova najljepša ljepotica svijeta Ornela Vištica. Ako je ona rodom iz blizine općine Gruda, Pogana Vlaka, Dužice, selo Vištica, onda je to i razumljivo. Jer, Hercegovke, a uz put i velike Hrvatice, najljepše dame na svijetu, zavrtjele su mozgom najvećim udvaraćima svijeta, pa se neću iznenaditi da je ova najljepša hrvatica današnjih dana zavrtjela i tvojim mozgom.
   Tvoje slavno i lijemo ime MAKS može ali ne mora ti u tome pomoći. Sve zavisi o tvojem džepu, šta i koliko u njemu imaš. Ako imaš samo “škiju”, zaboravi…
   Veliki poZDrav.

   • Maks

    Ornela Vištica rođena je 18. rujna 1989. godine u gradu Mostaru. Za vrijeme rata živjela je u Ljubuškom. Diplomirala je glumu na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu. Televizijskoj publici predstavila se ulogom krčmarice Karmen Saga u telenoveli “Larin izbor”. [1] 2010. proglašena je najljepšom Hrvaticom u izboru časopisa Globus.

    • Maks, za tebe i za sve zainteresirane prilažem ovdje jedna link. Svako mišljenje o sadržaju linka će me zanimati, ali posebno tvoje mišljenje. Ako se link pokaze 404, samo pogledaj na desno i klikni na naslov i uživaj u čitanju.
     Bog! Veliki poZDrav.

     http://otporas.com/zadaca-bitne-ozn…stva-rada-ustase/

     • Maks

      Poznam ja sve tvoje stranice – jos dok si postavljao na dalje com. Iz emigrantske stampe znam bar 35 -40 godina za tebe

   • Maks