Ostojić se napokon izjasnio o smrti Darka Pajičića, pogodite odgovor

13

Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić u ponedjeljak je kratko prokomentirao zahtjev braniteljskih udruga za pokretanjem istrage za utvrđivanje odgovornosti za smrt vukovarskog branitelja Darka Pajičića, kazavši da “tragičnu smrt ne treba zloupotrebljavati i njome manipulirati”.

[ad id=”68099″]

“Istraga je odavno pokrenuta, što se tiče Ministarstva unutarnjih poslova i završena. Napad na policiju, konkretna situacija u kojoj se iskorištava smrt jedne osobe i tragični čin na vrlo ružan način je zlouporaba i manipuliranje”, rekao je Ostojić ističući da o tom slučaju zbog sućuti zasad neće detaljnije govoriti.

Prosvjednici iz šatora u Savskoj ulici zapalili su u ponedjeljak svijeće ispred zgrade Ministarstva unutarnjih poslova i molitvom odali počast Pajičiću u znak poštovanja prema njegovoj žrtvi. Time su upozorili na policijsku brutalnost prema vukovarskom maloljetnom branitelju i logorašu, koji je podlegao ozljedama koje mu je nanio Saša Sabadoš, tada djelatnik Policijske postaje Vukovar, priopćili su prosvjednici.

Udruga zagrebačkih branitelja Vukovara (UZBV) u otvorenom je pismu zatražila od glavnog državnog odvjetnika Dinka Cvitana pokretanje istrage zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda sa smrtnom posljedicom Darku Pajičiću, koji je preminuo u subotu, 21. studenoga.

“Tražimo istragu protiv Saše Sabadoša, kao i njegovih nadređenih Ranka Ostojića, Zorana Milanovića i drugih odgovornih osoba. S obzirom na novonastale okolnosti, tražimo prioritet za ovu istragu”, ističe UZVB.

U pismu pod naslovom “Krv nevinoga ne traži osvetu, nego pravdu” Sabadoša se naziva “Ostojićevim milicajcem” i optužuje za “bestijalnost”, a Ostojića proglašava nalogodavcem zločina “čije okamenjeno srce bez tračka samilosti niti je dalo pomoći, niti dozvolilo drugima da pomognu”.

Da je provedena lustracija Sabadoš nikada ne bi mogao raditi u bilo kojoj državnoj službi, a kamoli u hrvatskoj policiji, poručuje UZBV i optužuje DORH da nije učinio ništa da bi utvrdio odgovorne za Pajčićevu smrt.

facebook komentari

 • EMINƎM

  on je terorist na hrvatske branitelje

 • Ogledalce :))

  druže ostoja rankoviću!!!
  s oproštenjem komentatorima na portalu
  kratko i jasno–jedi govna!!!

  • EMINƎM

   još 2 X to jelo za druga ranka

   • Ogledalce :))

    hehehe udavio se on u jelu ,,,,,

    • EMINƎM

     gledao sam dnevnik krajem oka i tu njegovu izjavu,
     istog trenutka sam ga na glas počastio baš kao i ti,

     • Ogledalce :))

      hahhah uslast mu bilo,,,

 • vdanan

  Prokletniče, zar zaista misliš da ćeš pobjeći od Božje kazne?

  • EMINƎM

   amoralna osoba nema straha od ničega a najmanje od Boga,

   • vdanan

    To gore po njega. Kad bi on imao strah od Boga, ne bi bio prokletnik. Strah od Boga je dar, a nije teret.

    • EMINƎM

     Ta stvorio nas Stvoritelj nema razloga da ga se bojimo.

     • vdanan

      Otarasi se te iluzije i počni vjerovati Isusovim riječima. Isus Krist je Bog, a On je rekao da se jedino Boga treba bojati, koji može ubiti tijelo a dušu baciti u pakao, na vječne muke. Ne treba se bojati čovjeka, ili kojeg drugog stvorenja, jer on(o), premda može ubiti tijelo, ne može ništa više i ništa gore od toga učiniti. Dakle, to je rekao Bog, Stvoritelj svega vidljivoga i nevidljivoga.

   • Sivooki

    To ne umanjuje istinu da će za zlodjela odgovarati. I on zna što je laž, manipulacija, nepoštenje , varanje, perfidija, nasilje… mržnja.

    • EMINƎM

     naravno da će odgovarati