Otvoreno pismo branitelja Aleksandru Stankoviću

5

Poštovane Hrvatice i Hrvati,

braćo i sestre hrvatski branitelji i braniteljice dužnost mi je kao hrvatskom branitelju i jednom od organizatora i suorganizatora braniteljskih prosvjeda reagirati i odgovoriti na pitanje voditelja emisije “Nedeljom u dva”  Aleksandra Stankovića upućeno gostu, hrvatskom branitelju  Josipu Klemmu koje glasi: „ Zašto Hrvatski branitelji nisu nikada prosvjedovali radi stanja u društvu, zašto hrvatski branitelji nisu prosvjedovali protiv Sanadera, zašto nismo prosvjedovali protiv pljačke privatizacije i propadanja Hrvatskih firmi i Hrvatskog gospodarstva“

Gospodine Stankoviću,

apelirajući na Vaš profesionalizam kao novinara tražim da pustite slijedeća dva priloga u kojem se pokazuje i dokazuje kako sam osobno uz svoje suborce od prvih dana braniteljskih pokretanja prosvjeda zastupao i govorio upravo o tome kako i tko pljačka, obezvrjeđuje i uništava hrvatsko gospodarstvo i državu uopće. Uvijek sam u svojim govorima i obraćanju prosvjednicima kao i moji prijatelji i suradnici imenovao tko su ti počinitelji i neprijatelji hrvatskog naroda, gospodarstva, povijesti, tradicije kulture, jezika i pisma.Svega onoga što pritišće hrvatski narod i državu. Uvijek sam to činio i činim pod svojim punim imenom i prezimenom.

Nažalost moj suborac, hrvatski branitelj Josip Klemm nije Vam mogao, ili nije stigao odgovoriti. Naime, osobno se držim prozvanim, držim Vaše pitanje ili bolje rečeno konstataciju kako hrvatski branitelji ne dižu glas za hrvatski narod i protiv pljačke iznošenjem neistine, medijskom manipulacijom hrvatskom javnošću i uvredom za nas hrvatske branitelje. Stoga od Vas, u duhu profesionalizma, tražim da pročitate javno u svojoj slijedećoj emisiji ovo moje priopćenje kao i da pustite ova dva priloga koja dokazuju suprotno od Vaših izjava, zaključaka ali i daju odgovor na pitanje koje ste uputili gostu.

Video prilog kao dokaz:

Nadam se da ćete postupiti profesionalno, novinarski korektno te objaviti ovo moje prioćenje i video priloge koje Vam šaljem. Činjenica i istine radi koju javnost ima pravo znati.

„ U Mislima Domovina, U Srcu Odanost, U Desnici Snaga“

Mario Maks Slaviček
Hrvatski Branitelj

facebook komentari

 • Zdenka

  Šteta što J.Klemm nije došao u uniformi. Baš je treba kad Stankoviću Malom već toliko smeta.

  • peppermintt

   je i ja sad mislim.
   Stanković je iša đonom na svaku, maximala se potrudio narugati se svemu i sve banalizirati. Izvlačenje svake riči iz konteksta je njegova specijalnost.
   Mislim da branitelji njega ne tribaju ni pozivati u svoj šator samo mu daju više na važnosti koja mu relano niti ne pripada .

   • Zdenka

    A ja mislim da je Stanković uspio pokazat kakav je zapravo. Je, istina je, trudio je se. Al za to je i plaćen.

    • peppermintt

     da pa ne poziva on u emisiju Klemma da bi zapravo progovorio o problemima nego da bi ga diskreditirao , evo baci oko na portale bruje o Klemmovoj firmi, o namještanju poslova o plaći koju imaju zaštitari, Stanković je opet zabio zicer, nažalost.

     • Zdenka

      Ma ne ću ić dalje. Oću sad još na P.hrv.integr. Dovoljno. Nego, i dalje tvrdim, da im je trud uzalud. Branitelji ne će odustati.