OTVORENO PISMO MILORADU PUPAVCU

9

Poštovani g. Pupovac,

predstavnik ste srpske nacionalne manjine u Hrvatskoj čiji su određeni pripadnici 90-tih godina provodili agresiju na RH, te pojedinaca koji su agresiju na Hrvatsku poticali i financirali.
Danas imate 3 predstavnika srpske nacionalne manjine izabrane iz stranke SDSS, povlaštena manjinska prava zajamčena ustavom i ustavnim zakonom.

selotejp_pupovac_n1Zadnjih dana gledali smo performanse sa selotejpom, slušali ponovno o ugroženosti vaših sunarodnjaka u Hrvatskoj i sl. Zanima nas dakle, zbog čega je 2013. godine na Vašim stranicama bila istaknuta slika Jovana Raškovića, vođe srpske pobune u Hrvatskoj? Uzmemo li u obzir kako ste parlamentarna stranka, što nam poručujete veličanjem osobe koja je zagovarala rušenje ustavno-pravnog poretka Republike Hrvatske, organizirala terorističke skupine u Hrvatskoj, naroužavala srpsku nacionalnu manjinu i podupirala agresiju na Republiku Hrvatsku, ne priznajući njene legitimne granice i njenu suverenost, te volju većine građana ove zemlje izraženu na referendumu o neovisnosti?

Unaprijed zahvaljujemo na Vašem odgovoru g. Pupovac.

Naime, poznato je kako postoji tzv. internet arhiva koja pamti izgled web stranice unazad nekoliko godina, bez obzira što je takav sadržaj danas uklonjen ili izbrisan. Izgled web stranice SDSS-a na datum: 23.07.2013. možete pronaći na sljedećem linku: http://web.archive.org/web/20130723091018/http://www.sdss.hr/

S poštovanjem

Udruga Urbana Desnica

[ad id=”40551″]

facebook komentari

 • Agromentum

  Srbi koji su lojalni hrvatskoj državi nije im ni dlaka s glave nikad pala. Pupovac je predstavnik nelojalnih Srba a to su oni koji ne žele i nikad nisu željeli hrvatsku državu.

  • Zagreb

   Milorad Pupovac – kolovođa srpskih petokolonaša.

  • serdar

   Savo Draca, Vaso Lezaja, Krsto Kosovic, moje drage komsije zaklani su a tvrdim da ni jedan nikad nije rekao da su Srbi, poslje toga sam pobjego da mi ne bude kao njima……..!

   • Agromentum

    Ako je tako bilo onda je sigurno za osuditi. Sreo sam za vrijeme rata jednog Srbina koji je razvozio kao vozač jedne firme humanitarnu pomoć po Hrvatskoj. Eto, zašto se njemu i tisućama drugim nije ništa dogodilo? Namjera Hrvatske države nije nikad bila istrebljenje bilo kojeg naroda.

 • Realno

  Srpska manjina ima 3 prestavnika iako je ratovala protiv Hrvatske, imaju isto prestavnika kao i Hrvati iz BiH koji su od prvog dana stali u obranu Hrvatske, gdje je tu LOGIKA

  • Stipan Jurisic

   E pa ta logika stoluje jos uvjek na Pantovcaku a i na Markovom trgu. Nadati se je da nece jos dugo.

 • cleuna

  Evo prije nekoliko trenutaka sam na HRT 3 gledao dokumentarac o stradanjima Hrvata u selima oko Pakraca.
  Progoni,mucenja,protjerivanja,ubijanja i odvodjenje u logor, Hrvata i onih koji nisu tada prihvacali ( a bilo ih je i medju srpskim zivljem) velikosrpsku politiku.
  Medju glavnim progoniteljima su se istakli prvi susjedi koji su dolazili u kuce i odvodili te ljude,a kao glavnog krivca svi jednoglasno navode Veljka Dzakulu koji danas sjedi u Hrvatskom Saboru.Oko stotinu stanovnika se vodi nestalima samo zato sto lokalni Srbi sute i nece da otkriju grobove gdje su pokopani.
  Zasto se Pupavac ne potrudi i tim sutljivcima ne skine selotejp s usta da se zrtve konacno pokopaju.