OTVORENO PISMO: Nenad Zakošek, Mesić i ‘crveni drugovi’ opet sramote Hrvatsku u Njemačkoj

1

Nakon Pupovca, Stipe Mesića, Hrvoja Hribara proteklih dana    sa blaćenjem Hrvatske u Njemačkoj nastavio je prof. Nenad Zakošek, Gongov čelnik i profesor na Fakultetu političkih nauka Zagreb.

Na adresu portala Kamenjar.com stiglo je Otvoreno pismo, profesora Ljubomira Šaravanje koji nam kaže: Vrlo ugledna i hrabra redakcijo, hvala vam što se borite za slobodnu i demokratsku Hrvatsku i hrabro svjedočite istinu o Hrvatskoj. Ne mogu, a da se ne osvrnem na vrlo složene prilike Hrvata i naše loše politike i diplomacije u Njemačkoj, gdje se ne koriste potencijali naše dijaspore već Nijemcima predstavlja hrvatska Balvan revolucija, koja se sada vodi raznim političkim manipulacijama i uz pomoć zaostale Račanove diplomacije, što ću vam pojasniti u priloženom tekstu:

Nakon Pupovca, Stipe Mesića, Hrvoja Hribara proteklih dana   sa blaćenjem Hrvatske u Njemačkoj nastavio je prof. Nenad Zakošek, Gongov čelnik i profesor na Fakultetu političkih nauka Zagreb. Nema razloga da njemački uglednici koji su bili pozvani  na predavanje u Berlinu ne vjeruju jednome “uglednom” profesoru, koji će im je u berlinskoj zakladi Heinrich Boll i Institutu za političku ekologijo održao anti desničarsko i antidomoljubno  predavanje na temu: “Solidarnost protiv desnog ekstremizma u Hrvatskoj”.

A uz profesora  Zakošeka nastupili su  i druge same “zvijezde” HR antife: Nika Radić, kiparica, Ivan Balžević, tajnik zaklade Solidarna i Gong, zatim Vedran Horvat, direktor Instituta za političku ekologiju i suosnivač Solidarne.

Koji su sve to lijevi socijaldemokrati  i “demokratski” likovi, mrzitelji novije hrvatske povijesti, izdanci Račanove partije i nakon Račana, pioniri druga Zoke i destruktivci novije hrvatske povijesti nije potrebno ni trošiti riječi, ali zavrijeđuju pozornost vizavi svoje odlične antihrvatske umreženosti.

Tako njemačkim stručnjacima  i novinarima za ljudska prava već godinama  antifa -antidomoljubni hrvatski stampedo rasčlanjuje  i omogućuje uvid, u kako kažu, inovativnu, aktivističku i filantropsku praksu otpora protiv neprijateljskih napada na ljudska prava u demokratski upitnoj zemlji Hrvatskoj. Sramota uz jedini mogući zaključak: Proplači ti krasna hrvatska grudo, tko te po svijetu kleveće i sramoti. Soroševo otvoreno društvo puno para i nesalomljivog antidimoljubnog zanosa.

Nema što Zakošek i društvo lijepo su formulirali i zamotali Nijemcima još jednu socijaldemokratsku podvalu želeći prikazati sa kakvim se sve to avetima oni bore na hrvatskoj društvenoj i političkoj sceni. I normalno neprijatelje(hrvatske domoljube) odmah tretiraju kao antisemite, desnoradikale, profašističke elemente. Zar tako nisu radili crveni fašisti Josipa Broza , lika sa kojim se mnogi  i danas kite.

Bilo bi dobro kada bi odmah od raznih Soroševih institucija dobili još izdašniju potporu za uništenje svakog domoljubnog otpora. Ali pojedini naši iseljenici iz Njemačke  im poručuju u znaku one Thompsonove : Nećete u Čavoglave dok smo živi mi”. Drugovi komunajre stare,  hrvatski bojovnici  će da vam uzvrate! Tako je bilo za vrijeme Domovinskog rata, tako će biti sada i ubuduće.

Sa ovakvim Zakoševim igrokazom u Njemačkoj sada je još jasnije tko iza svega stoji: hrvatski SDP i njegovi  vjerni sljedbenici koji u Njemačkoj otvoreno nastupaju na internacionalnim tribinama posvećenim drugu Titu i hrvatska diplomacija u kojoj još sijede Perkovićevi agenti, a i crveni diplomati koji na zidovima drže Titove slike a u duši pucaju od crvenijela i mržnje prema hrvatskim nacionalnim opredjeljenjima.

Zašto Nijemcima ti Zakošeki i Mesići ne ukažu na obespravljene žrtve jugoslavenskih Titovih komunista, na hrvatska stratišta, Bleiburg, Hude jame, na nedužno ubijene hrvatske emigrante u Njemačkoj njih 59. Zašto nitko od Hrvata i diplomata iz Hrvatskog veleposlanstva u Berlinu ne ode na to njihovo predavanje, pa im postavi takva pitanja i da ih osramote ispred Nijemaca i brojnih novinara?

Onda i ne čudi politika određenih njemačkih krugova prema Hrvatskoj, Lex Perković itd, kada njemačka politička elita dobiva takve iskrivljene slike o hrvatskoj politici i društvu koje je profašističko, ustašoidno. Stječe se utisak da su u Hrvatskoj, u njezinoj   politici zadrti fašisti, koji ugrožavaju Pupovčevu, Hribarovu, Teršeličkinu, Pusičkinu, Markovininu  i drugu antifu, Klasića, Jakovine i kompanije. Ima ih kao gljiva nakon kiše, samo izviru na sisi državnog proračuna.

Svi već znaju da u Njemačkoj imaju svojega istaknutoga socijaldemokratu odgovornog za braću na  Balkanu  koji drži govore na Titovoj tribini u Stuttgartu, ne tako davno, u ozračju simbola zločinca Josipa Broza i njegove umjetne tvorevine Jugoslavije tamnice hrvatskog naroda.

Postaje sve  jasnije tko po Njemačkoj sa utjecajnim  njemačkim zakladama organizira ovakvo učinkovito  sramoćenja Hrvatske i to u uglednim njemačkim institucijama. Maske su već odavno pale ali HDZ ne reagira, ni njemački CDU, a ni Pučka stranke , kao ni druge desne demokrščanske opcije.

Naši iseljenici i naše udruge u Njemačkoj se pitaju, zašto šuti naša diplomacija u Berlinu i drugim njemačkim gradovima, gdje je taj “hrvatski” veleposlanik RANKO VILOVIĆ, “socijaldemokratski” kadar kojega hrvatska diplomacija nikako ne želi smjeniti sa tog mjesta. To se očekivalo od bivšeg hadezeovog ministra Mire Kovača, ali on to nije uradio, po svemu viđenome ne želeći se zamjerati kolegama diplomatima, jer služba se okreće, pa nedaj Bože da bi se sutra možda ostalo bez kruha ako crveni opet dođu na vlast i Vesna Pusić, ne daj Bože, postane opet ministrica vanjskih poslova, a Ranko po starom ključu unutrašnjih.

Tako je u takvom ozračju potaknut velikom potporom svojih sljedbenika u Njemačkoj Stipe Mesić uoči Božića stampedirao   ovom zemljom  i u Düsseldorfu, izdašnim sponzorima svoje firme Ingre, u kojoj je predsjednik Nadzornog odbora, dijelio je priznanja a glavni likovi te prezenatcije su bili veleposlanik iz Berlina Ranko Vilović, Zvonko Plečaš , generalni konzul iz Düsseldorfa, Zoran Andročec, direktor “Ingre det”, Bogdan Nakarade i druga lijevo nostalgičarski orijentirana bratija sa balkanskim predznakom poslovanja i društveno političkog rada.

Kada se ta njihova umreženost malo bolje stavi pod mikroskop onda je vidljivo da  mješanje iz Njemačke u hrvatsku politiku našeg poznatog biologa svjetskog glasa,koji se na onako znanstven socijaldemokratski način priklanjanja ciljevima i politici stranke crvenih SDP, i njezine njemačke sestrice koja u njemačkoj  politici ima danas puno veći utjecaj nego ikada do sada, posebno ovih dana kada su socijaldemokrati zauzeli mjesta ministra vanjskih poslova i novog predsjednika Njemačke, nimalo ne čudi dobro upućene u hrvatske političke (ne)prilike u Njemačkoj.

Još samo da ubodu tricu te da Martin Schulz postane kancelar na narednim izborima, pa će onda Hrvatska i njezina politika u Njemačkoj doživjeti još veću, neviđenu katastrofalnu sotonizaciju i sramoćenje. Toga bi u HDZ i Plenkovićevoj Vladi morali biti svijesni da su drugovi, što se tiče umrežavanja, od njih puno jači i  pravi manipulativni profesori. Pa godinama su to učili u svojim crvenim boljševičkim  kumrovečkim školama i udbaškim kampovima iz kojih su uhodili i ubijali hrvatske emigrante po cijelom svijetu, a posebno u Njemačkoj, gdje je 59 nedužno ubijenih Hrvata, koji su svoju ljubav prema Hrvatskoj platili svojim životima. Neka im je vječna čast, slava i hvala, u ime Boga i svojega hrvatskog roda!!!!

prof. Ljubomir Šaravanja

• Tyrex Rex

Od tih naših “antifašista” koji su “temeljac” juhe zvane “Nova Jugoslavija” ne možeš
    izabrati jednu osobu koja je u stanju suvislo razgovarati i ne pljuvati po Hrvatskoj..Srećom,istinskih Hrvata je više od vas “drugovi”..Poput kamena u cipeli ili komarca u oku,jednom ćete biti izbačeni iz ove zemlje koja je kako se čini predobra prema vama svih ovih 25 godina.