OVO NIJE HRVATSKA ZA KOJU SU SE BORILI NAŠI OČEVI

5

Prvi puta na televiziji – govore djeca hrvatskih branitelja: OVO NIJE HRVATSKA ZA KOJU SU SE BORILI NAŠI OČEVI!

Boris Herman, sin poginulog hrvatskog branitelja: “Vladajuće političke elite ne znaju kako je to odrasti bez oca i ne čudi me što žive u svom svijetu i nemaju osjećaja za patnje svog naroda!”

Stjepan Klarić, sin zatočenog hrvatskog branitelja: “Nema dijaloga s Josipovićem – on je svojim djelima uspostavio i završio dijalog!”

Boris Glogoški, sin 100-postotnog ratnog vojnog invalida: “Poručujem Bojanu Glavaševiću – nije uobičajeno da otac bude heroj, a sin izdajnik!”

Josip Culej, sin branitelja koji je emigrirao u Njemačku: “Otišao sam, jer nisam htio da mi na veleučilištu u Vukovaru predaju četnici i da gledam kako mi oca maltretiraju i hapse!”

Bujica, ponedjeljak, 27.10.2014. Gosti: Boris Herman, Stjepan Klarić i Boris Glogoški…

facebook komentari

 • perokvrzica

  prljavi igraju prljavo. sad i klincima treba manipulirati, nije dosta što su branitelje nahuškali na ovu studen u predizborno vrijeme.

  • peppermintt

   tko ih je nahuškao perice? Što se tiče HDZ on ne mora to raditi jer vladajući sami sebi iskopali jamu i gube izbore bez dileme. Stoga nije jasna teza po kojoj bi upravo HDZ bio u sjeni ovih prosvjeda
   čak logikom više sve to na ruku ide vladajućim jer im ovo služi kao alibi za ekonomsku propast mogu uprijeti prstom i kazati evo vidite na što ih huškaju a mi smo nemoćni provodit “reforme”

   ??

   • Ljuta Trava

    HDZ je zamolio amerikance da usmjere antene HAARP-a na sve 100% invalide i oni su pod djelovanjem tih antena dojurili uu kolicima ispred Ministarstva bez branitelja i krenuli sa žestokim prosvjedima , pokazujući naciji i Purgerima sa Kozare i Grmeča kako im je divno i krasno uživati u privilegijama vožnje u invalidskim kolicima .Naravno , na platou ispred ministarstva sve se ori od povika ,,Zna se,, sve je okićeno ustaškim zastavama što je izazvalo ogromno zaprepaštenje kod Teršelićke i Ante Tomića .Stanari susjednih zgrada podvrgnuti su nevjerojatnom maltretiranju , jer ne mogu od Branitelja izvoditi pudlice u šetnju .

    • nevjerojatno je čime se sve adezenjare služe, čak su i državu namjerno stvorili kako bi mogli provocirati i žicat miroljubive ljevičare

  • Ljuta Trava

   Zar su za tebe Branitelji poput pasa koje se da nahuškati ?
   Srećom nisu branitelji poput tebe .