Pater Ike Mandurić: Ministrica Obuljen se deklarirala kao demokršćanka, sad, zašto je to išla reći

11

Ministrica Obuljen se deklarirala kao demokršćanska.

Sad, zašto je to išla reći?

Ja se bojim da se, kao i do sada, ne dogodi da se demokršćane zadovolji time što je, eto, demokršćanka, “naša”.

A druge će, kao siročad, tješiti državnim poticajima. Kao što je i do sada bilo.
– poticanje lijevih portala,
– poticanje lijeve kulture (da, nikako se ne slažem s njom da nema lijeve kulture, nego smo, upravo suprotno, terorizirani lijevom kulturom i progonom kršćanske kulture!)
– poticanje promicanja lijevih svjetonazora… jer sve su to siročad koja je u manjini.

Te se bojim da se istovremeno ne dogodi izostanak poticaja svake inicijative koja proizlazi iz demokršćanskih krugova, svjetonazora, stajališta; portale, udruge, i kršćanske kulture uopće. Sve to pod vidikom: Samo veselo, znajmo da je ona demokršćanka, i nemojmo se uznemiravati.

Jer, ne može nas podežati baš zato što je naša, da drugi ne divljaju, ne prijete, ne grizu … Ali, strpimo se, ta, demokršćanka je, naša.

Moglo bi tako biti. I bit će ako nasjednemo na to da je ovo “naša vlast!”

Ali ne smije!

Evo i citata:
“Moja opredjeljenja i politička i svjetonadzorska uvijek su bila bliska demokršćanskoj opciji, ali za ministra ili ministricu kulture je važno da se shvati da govorimo o hrvatskoj kulturi, a ona nije ni lijeva ni desna – ona je hrvatska.

Da bi bila takva ona mora reflektirati svu pluralnost našeg društva – različita razmišljanja, različite svjetonazore”, naglasila je Nina Obuljen Koržinek.

facebook komentari

 • Tyrex Rex

  Manji problem što se Obuljenka deklarirala kao demokršćanska nakon što ju je doveo Plenki .Meni je veči problem što se Pater Ike deklarirao kao čuprijaš koji je ne tako davno napadao Karamarka koji je bio pravi demokršćanin,a mogli bi reči i pravi desničar.

  • Maks

   I ONI imaju svoje “popove!

   • Tyrex Rex

    Jašta da imaju Maks.

    • Maks

     Ha ha, mene blokirao na svom fb profilu iako tamo nisam ni jednom komentirao , valjda primjetio kako ih mlatim po faceboku.

     • Tyrex Rex

      Što će ti njegov profil.Valjda se sječaš da su na portalu dr.Markić neke i blokirali radi pisanja o njemu.Mislim Plavca.

     • Maks

      Malo sam ih promatrao prije nego ih komentiram , necu onako iz zraka. Oni su ti kao Jehovini svjedoci a Ike “mesija. Sigurno da Narod blokira, Ike daje izjave u dogovoru sa Zeljkom kao i Miklenic, neki su je odbili poput Don Stojica !!!!

     • Plavac Plavi

      Maks imaš dobre informacije!! Stojić se nije dao uplesti u Markićkino politikantstvo!! To sam čuo iz njegovih usta!!

     • Maks

      E vidis, i ja imam dobre informacije, zapjenila se i odala kad je vidila da joj ode Oreskovic , svuda je letila , pisala i nagovarala – sad glumi novu ulogu kako bi zavela sto vise desnice za neki novi plan.

     • Plavac Plavi

      Maks, ja sam im prvi javno, na portalu pisao, da se služe klevetama kod rušenja Karamarka, s ciljem da na ruševinama HDZ-a, izgrade novu jaku desnicu!! Zato sam trajno baniran!!

     • Maks

      Ja sam im pisao da mi nije stalo do njihova portala . ONi jesu neka vrsta desnice ali neoliberali poput Bartulice i Oreskovica – sto manje drzave i sve rasprodati. Nama treba jaka drzava nacionalnih interesa i to je razlika.

 • Maks

  Pop opet laprda, pomogao je da dobijemo Cupriju i jedan od glavnih krivaca sto je pala vlada i i imamo Obuljen umjesto Hasanbegovica. Pogledajte kako hvali Orepica pa cete viditi tko je Ike Manduric: http://narod.hr/…/pater-ike-manduric-odgovara-zeljku…