PETERNEL: Pernar predstavlja točno onu skupinu polupismenih anarhoidiota koji su ga i izabrali

5

Zašto Pernara izbacivati kad upravo to on i želi?
Zašto ići na ruku cirkusu koji želi proizvesti?

Pernar je najvjerodostojniji predstavnik u Saboru jer predstavlja točno onu skupinu polupismenih anarhoidiota koji su ga i izabrali.

Svi ostali zastupnici po vjerodostojnosti mu nisu ni do koljena. Treba ga pustiti da blebeće svoje i pokazuje sve manjkavosti demokracije- sistema koji vrlo često favorizira mogućnost manjine da terorizira većinu.

Nažalost bolji sustav još nije izmišljen!

facebook komentari

 • Pingback: Nachrichten aus Kroatien - Seite 636()

 • Tyrex Rex

  Ovaj Pernar jako iritantan.Sve više.

  • cleuna892

   Ja sam neki dan postavio video njegova gostovanja na TV Bugojno,dobro ste pročitali na TV Bugojno,jer samo na takvim televizijama ovakvi “mozgovi” i mogu nastupati.On je u krugovima i mjestima koji mrze sve što je hrvatsko prava zvijezda.
   Pa taj idiot stalno priča o nekoj pravdi i nacionalnim interesima a,kao saborski zastupnik neće da ustane kada svira himna u saboru.

 • Sivooki

  Puno i previše anarhoidiota…

 • Agromentum

  Najviše on predstavlja samog sebe. Teško je reći koliko ga je birača stvarno takvoga i s takvim nastupima htjelo. Ako govori iz uvjerenja, onda ima sigurno spoznajnih deficita i neupućenosti u stvarnost. U svakom slučaju je kod njega prepoznatljivo neznanje koje kompenzira populizmom. Ako su ga zadnji put birali oni iz protesta prema velikim strankama, sljedeći put će biti anarho-istomišljenici. Takvih će se uvijek naći, ali izborni prag ne bi trebali prekoračit’.