Peternel: Počinje besramni Marš za znanost.

5

Počinje besramni Marš za znanost. Marširaju sve ugledni crveni znanstvenici koji su silno zabrinuti smjerom koji ide hrvatska znanost. Kladim se u život da 90 % demonstranata ne zna sto su impact factor i h Index, komentirao je potpredsjednik HHO-a Igor Peternel.

Nisu se naravno bunili dok je sustav vodio vrsni znanstvenik Željko Jovanović i devastirao ga na način da se od tog upravljanja neće oporaviti još sto godina!

Kada je npr. ukinuo napredovanja i vezao ih uz umiranje ili kada čitav mandat nije raspisao natječaje za projekte!

Tada su današnji prosvjednici vjerojatno bili zadovolj(e)ni! Ova Hrvatska je toliko fuj kad je znaš iznutra! Nek’ samo odmarširaju…u tri PM!
(Sada bar imam razlog otkazati kavu u gradu) komentirao je potpredsjednik HHO-a Igor Peternel.

facebook komentari

 • Sivooki

  Like! Sviđalica!

 • Pingback: POTPREDSJEDNIK HHO-a: Počinje besramni Marš crvenih za znanost! - Hrvatska udruga Benedikt()

 • prepri43

  Poslije sedamdesetak godina poslije igmanskog dobili smo marš smradova, https://uploads.disquscdn.com/images/54a8e97cf6e0419aadd9daf6e3cfe3729142303bb5634404ab2dc1825a25a375.gif koji miriše na igumanski marš!

 • Dusko Besenic

  Do kada ćemo im prepuštati inicijativu??? Barem bi trebali organizirati poveću grupu mlađih ljudi, “naoružati” ih jajima (nisu tako skupa),pa da te “crvene” pretvaraju u “žute”! Je da su to komunjarske metode,ali to je “jezik” koji razumiju i kojim se služe!

 • Miroslav Zemljak

  Problem leži isključivo u politici. Jer, kada bi politika odlučno odgovorila na ovakve, i sve ostale provokacije usmjerene na devastaciju hrvatskoga narodnoga bića, ne bi ovim crvenim sisavcima, orjunašima, srboudbo komunistima palo na pamet iz dana u dan smišljati podvale kojima onemogućuju normalan razvitak društva. Hrvatska država i društvo danas nemaju političku stranku koja bi funkcionirala prohrvatski. HDZ-a koja, objektivno, jedina može braniti hrvatski identitet danas je, pod sadašnjim vodstvom, potpuno neutralna, što je ravno izdaji njezinog, HDZ-oskog, Statuta, a što otvara prostor razarajućem protuhrvatskom djelovanju. Jedino kada HDZ-a napravi zaokret od tzv. EU politike, kada zatraži od Trumpa zamjenu US veleposlanice iz Zagreba jer je ona “kadar” bivšega predsjednika Obame, kada se uvede nadzor teretnoga prometa i putnika koji ulaze u EU, a u Bruxellesu shvate koje imbecilije izvode, kada se ukine financiranje četničkih tjednika, i kojekakvih vijeća, otkaže financiranje kazalištnih i filmskih festivala ne prihvatliivih sadržaja, uhite evidentni lopovi/pljačkaši ministri i njihova rodbina, otjeraju nećaci KOS-ovih generala iz DORH-a, sudstva i policije…..mogao bih nabrojati primjere iz bilo kojega područja kulturnoga, gospodarskoga, znanstvenoga, športskoga života Lijepe Naše, tek tada će Hrvatska prodisati punim plučima, u dvije-tri godine gospodarski eksplodirati, ali, nažalost, sadašnjom politikom bez okusa, mirisa, sadržaja i stava ostajemo ukopani u crvenom balkanskom udbokomunističkom blatu. Nadam se na zadugo.