PETERNEL: Dok Slovenci iskopavaju kosti žrtava, kod nas partizani upravo oslobađaju Europu!

6

Potpredsjednik HHO-a Igor Peternel jučer se na Facebooku kritički osvrnuo na emitiranje partizanskih filmova na RTL-u.

 – Partizanski RTL uveseljava i educira svoju publiku! Dok Slovenci iskopavaju kosti žrtava, kod nas partizani upravo oslobađaju Europu! – napisao je Peternel.

U komentarima je dodao da bi trebalo “upravu RTL-a u Njemačkoj upozoriti što se događa i kakva politika se provodi s njihovim brendom”.

Podsjetimo, RTL televizija je u nedjelju, 9. listopada u 20 sati prikazala ‘partizanski film”Sutjeska’

facebook komentari

 • EMINƎM

  četnički RTL

 • sjena

  RTL je čedo “socijalističke internacionale ” i ustoličen je u svim ili ti svim bivšim republikama SFRY,a zna se s kojo namjerom.
  Ineće reklamiran je “veliki film -Sutjeska ” na dan Hrvatske državnosti ,očito netko namjerno baca crvenu krpu pred hrvate ,kako bi onda ” FIFA ” mogla dejstvovati .

 • Alan B’Stard

  prikaz ovoga filma je jugonostalgičarski prdež kojega će skupo platiti!

  • Sivooki

   Kako će platiti….

   • Maks

    Pogledaj ovo : Igor Peternel
    18 Std. · Zagreb, Kroatien ·
    Već se stvara kult ličnosti ! Pršte naslovi kolumnista i rektalnih analitičara kako je Plenkoviću uspjelo što nikome nije. Dobio je 91 potpis. Pa što onda? Ne zato sto je veliki pobjednik već zato sto u Saboru trenutno sjede velike prevare od ljudi. Od pobjeda Plenkovic je prvo pobijedio samoga sebe na izborima u stranci pa onda opet sebe na izborima za parlament obzirom da je Milanovic svojom retorikom i pojavom zamolio glasače ljevice da ostanu kod kuće, a što su oni i poslušali. Dakle, da bi bio pobjednik moraš nekoga i pobijediti ,a ovdje nema nikakvog pobjednika jer je scena luzerska! Postoje samo manji luzeri, veci luzeri, sirovine i ulizice!

   • Alan B’Stard

    Treba im uzeti koncesiju