‘Pijete i razuzdani ste, ne srljajte kao krave na pojilo’

2
Organizatori festivala tvrdoglavo nastavljaju s održavanjem festivala u vrijeme Bogorodičina posta. Pravoslavan crkva u to vrijeme ne dozvoljava alkohol i razuzdanost u to vrijeme zbog vrijeđanja pravoslavnih vjernika, oskvrnjavanja duhovnosti i rušenja tradicije.

U Beogradu se od 14.-18. kolovoza održava Beer fest, a Pokret 1389 poziva na bojkot ovogodišnjeg festivala.

Organizatori festivala tvrdoglavo nastavljaju s održavanjem festivala u vrijeme Bogorodičina posta, prenosi dnevno.rs. Pravoslavna crkva u to vrijeme ne dozvoljava alkohol i razuzdanost zbog vrijeđanja pravoslavnih vjernika, oskrvnjavanja duhovnosti i rušenja tradicije.

Da bi razjasnili situaciju, kontaktirali su Radojka Ljubičića, predsjednika upravnog odbora organizacije 1389, koji je rekao kako prije nisu mogli reagirati na ovaj festival jer Pokret nije postojao, a dosadašnje akcije nisu bile previše primijećene.

Ljubičić je rekao kako smatra da će se ljudi dozvati pameti.

Pozivamo ljude da ne idu na to. Pretpostavljamo da su zrele i normalne osobe koje će donijeti pravilne odluke u životu, a ne srljati kao krave na pojilo – završio je svoje izlaganje Radojko Ljubičić.

dnevno

 

facebook komentari

  • Što god šaka ne može pokriti, od viška je. Tko razumi nek razumi. Pokojni moj prijatelj iz Grljevića Jozo Puljić bi rekao: Gledaj mesine, brate…

  • Što god šaka ne može pokriti, od viška je. Tko razumi nek razumi. Pokojni moj prijatelj iz Grljevića Jozo Puljić bi rekao: Gledaj mesine, brate…