‘PILSELIJADA’ I MRŽNJA: Bivši ustaša kod Ace Stankovića

0

Prošle su skoro tri godine od kada je parazit Hrvatske televizije, koji za četiri sata takozvanog rada mjesečno dobije 12 000 kuna, Aleksandar Stanković ugostio u ‘svojoj’ emisiji ‘Nedjeljom u dva’ bivšeg ustašu i bivšeg savjetnika predsjednika Josipovića, Dragu Carlosa Pilsela. Bile su to dotad neviđene minute mržnje na Hrvatskoj televiziji.

Sjećate li se cirkusa koji je Pilsel zajedno sa Stankovićem priredio prije tri godine? Žrtva Drage Pilsela i Aleksandra Stankovića tada je bila Jadranka Kosor. Sinagoge su ostale, srećom, pošteđene.

Hrvatska je, naravno, moralno uništena zemlja, s jedne strane legalni profiteri, poput onih s Hrvatske televizije, moralne ubožnice bivšeg komunističkog cenzora Gorana Radmana, koju hrvatski građani prisilno financiraju, s druge strane bivši fašisti koji Hrvatima dijele lekcije iz antifašizma, kao što je to danas slučaj sa Pilselom i Mesićem. U kojoj normalnoj i demokratskoj zemlji bi Mesić i Pilsel imali moralni kredibilitet propovijedati antifašizam s obzirom na njihovu proustašku prošlost? Pilsel je, pijan poput Borisa Dežulovića kad je navodno vidio Thompsona, u mlađim danima napadao sinagoge, širio mržnju i netrpeljivost svuda oko sebe, što čini i danas, samo iz drugačijeg kuta. Promijenio se predznak, promijenile su se metode, no, mržnja je ostala.

Naime, Pilsel je odletio s Pantovčaka i ostavio na cjedilu dvije ratne kukavice, Josipovića i Deju Jovića, zbog govora mržnje i zbog nezapamćenog primitivizma kada je napisao jedan pamflet pun mržnje, psovki na račun svojih kolega novinara. Otežavajuća okolnost za Carlosa je i to što je on, za razliku od srednjoškolca Davora Butkovića, obrazovan te zna što piše, ukratko, radi se o namjernoj, programiranoj mržnji.

Pilsel je, zajedno sa svojim sljedbenicima, otvorio jedan anonimni i nepoznati, nepotrebni i jadni portal, kojeg gotovo nitko ne čita, međutim, tu je parazit Stanković koji će potpuno besplatno, na račun opljačkane hrvatske sirotinje, reklamirati ne tako davno otvoreni portal bivšeg ustaše. Uostalom, poznato je da nesuđeni boksač iz Sremske Mitrovice, ratna kukavica koja obožava dvostruko mlađe žene, Aco Stanković, reklamira vrlo često na javnoj televiziji portale uz koje, navodno, cijelu noć masturbira. Šalu na stranu, naime, tko daje pravo da za novac hrvatske sirotinje paraziti s Prisavlja reklamiraju druge medije i tvrtke? I kad već reklamiraju, zašto ne reklamiraju sve i zašto ne reklamiraju mala poduzeća hrvatskih malih poduzetnika, bez obzira radilo se o poljoprivrednicima, boksačima, ugostiteljima, vinogradarima…?

Običan građanin bi pomislio da Aci nije dosta te da dobiva lovu i sa strane, no, nije Aco takav, ne bi on, kao što nije cmizdrio u ratom opustošenoj Petrinji nakon što mu je Hrvatska televizija simbolično smanjila plaću. Morao se, jadnik, zaposliti na jednom ekstremističkom, danas Pavićevom, portalu.

tinolovka

facebook komentari