Pismo Anti Gotovini

1

Dragi Ante,

Pišem ti ovo pismo uznemiren zadnjim događajima u našoj kampanjiranoj Hrvatskoj.

Odkad si se ti uslika s Kolindom ne mogu ostat od ljudi koji objašnjavaju da ti pojma nemaš šta si uradija.

Zato te molim ko hrvatskog boga da se ovih dana, ako ikako mogneš, uslikaš sa svim kandidatima u predsjedničkoj kampanji.

Vjerojatno si čuo da ih ima četvero. Tri muška i jedna dama. Oni su ti sada svi nekako uzbuđeni, a slika s tobom je znak velikog dostojanstva. Ti pojma nemaš koliko sada do tebe drže. Čak i oni koji su imali gotove govore oko predviđenog boravka u nekom zatovoru.

Bilo bi jako lipo od tebe da se poslikaš sa svima. Onako kako ti to inače radiš sa svakim običnim Hrvatom, osmijeh od uha do uha i ponosno.

Budući se ovdje ne radi o običnim Hrvatima nego ima i neobičnih Hrvata i običnih “skorojugosslavena” molim te da pripaziš na svoje riči i da nakon slikanja ništa ne govoriš jer slika kaže više od tisuću riči.

Zašto te molim da to napraviš?

Tebi ne će bit nikakva muka, a ovim kandidatima, s kojima se još nisi uslikava, će to bit glavni zgoditak na lutriji jer su sad svi nekako pomalo ljubomorni na gospođu Kolindu.

Ako se ne poslikaš s ovim drugima normalnim ljudima će njihovi promotori ispit pamet tumačeć im da ti pojma nemaš tko je Kolinda, a meni se nikako ne da povirovat da si ti tako naivan kako neki tvrde.

Zato te molim, prigrmi i taj izazov, poslikaj se i s ovima da ne crknu od muke.

Lip pozdrav, mirno more, debele tune i kakvu zavitrinu di nema kampanje.

To ti želi tvoj
obični štovatelj najvećeg generala

Vinko Vukadin

facebook komentari