PISMO EU INSTITUCIJAMA KOJE U PONEDJELJAK KREĆE NA ADRESE NA TRI STRANA JEZIKA:

4

Štovani pišemo Vam u ime Hrvatskog naroda točnije u ime više od 3 milijuna građana Republike Hrvatske.

Imamo dužnost da Vas upoznamo da se u Hrvatskoj vrši treor manjine nad večinom građana, naime ovdije se ne radi o nacionalnoj manjini, nego o zločincima i djeci zločinaca iz komunističkog sistema kojeg je Europa osudila rezolucijom Vijeća Europe 1481.Naime sadašnja politička garnitura koja je sastavljena od komunista koji moraju biti Lustrirani ne samo da se radi o osobama nisko moralnog karaktera ogrezlih u kriminal i korupciju nego se radi o osobama koje namjerno raspiruju među nacionalne nemire u Hrvatskoj i na taj način dovode Europsku uniju u vrlo nezavidan položaj jer koliko se njihova politika i represija nad Hrvatskim narodom nastavi moglo bi doći vrlo lako do velike nestabilnosti.

Naime politička garnitura izravno napada Hrvatske dragovoljce, veterane i branitelje one koji su na svojoj krvi stvarali
demokratsku slobodnu i europsku Hrvatsku, pokušava raspiriti nerede i nemire i izaziva zlu krv između hrvatskih branitelja i jedog dijela srpske nacionalne manjine točnije od aboliranih zločinaca i agresora.

Napominjemo Vam da Hrvatskim braniteljima i narodu općenito nije interes stvaranje i događanje nemira pa i sa nacionalnom manjinom koja se stalno nešto buni a vjerujte nam da imaju veća prava negoli večinski dio stanovništva u Hrvatskoj.

Hrvatski narod pod vodstvom Hrvatskih branitelja i domoljuba je sve glasniji da se u Hrvatskoj osudi totalitarni zločinački komunistički režima, sukladno Rezoluciji Vijeća Europe 1481, a samim tim da se provede Lustracija u Hrvatskoj, da se zabrane sva komunistička obilježja.

Hrvatski branitelji i Hrvatski narod je pet godina svojim životima stvarao demokratsku Europsku Hrvatsku i neće olako dopustiti da oni koji štuju zvijezdu petokraku i komunistički režim pod kojim je sravljen sa zemljom Vukovar,pod kojim je oznakama napravljen masakr na Ovčari, granatiran Dubrovnik i ostali gradovi vrate Hrvatsku u naj mračnije komunističko doba.

Mi Vam se obračamo kao građani Europske unije i pozivamo se na zakone i rezolucije Europe i tražimo od Vas da se ti zakoni i rezolucije provedu u cijelosti.

Ukoliko Europska unija ne pomogne Hrvatskom narodu da se u Hrvatskoj provede Lustracija i rezolucija Vijeća Europe 1481, Hrvatski narod će kao i 1991 znati odgovoriti na unutarnju agresiju koja se provodi od strane komunista točnije zakonskog naslijednika komunističke partije u Hrvatskoj SDP a na čijem je ćelu sadašnji premijer Milanović.

Hrvatski političari svakodnevno pljuju i omalovažavaju žrtve koje su se podnijele za teško stečenu slobodu, hrvatski političari su opljačkali i dan danas pljačkaju Hrvatske građane i svu imovinu, Hrvatski političari rasprodaju ono što je u vlasništvu Hrvatskih građana pod izlikom privatizacije i pretvorbe.

Ukoliko se netko od građana usudi u Hrvatskoj javno progovoriti protiv političara bude automatski uhićen, i zatvoren na psihijatriju.

Svakodnevno se u Hrvatskoj događaju samoubojstva pogotovo Hrvatskih veterana rata ali ne zbog bolesti nego zbog bespomočnog gledanja kako političari
pljačkaju sve što im padne pod ruku.

Gospodo vi koji vodite Europsku uniju budite uvjereni da će oni koji doslovce ubijaju svoj narod zbog svojih sitnih intreresa i oni koji ne poštuju one koji su donijeli svome narodu slobodu, prvi koji će Vam zabiti nož u leđa, prodat će vas rusima, kinezima i ostalima za par poderanih čarapa kao što sada prodaju svoju državu Srbiji na način da se povuče ratna odšteta koja bi uvelike smanjila Hrvatskoj dugove koje su upravo političari mimo volje i Ustava Republike Hrvatske napravili.

Tako je gospodo Hrvatski političari ne poštivaju ni Ustav svoje zemlje a kamoli europske uhidbene naloge.

Pomozite Hrvatskom narodu da se provede rezolucija Vijeća Europe 1481 i pomozite i sebi jer za nas je možda i kasno ali moglo bi biti i za Vas ako pravo vremeno ne reagirate.

Domoljubna organizacija Croatorum

facebook komentari

 • peppermintt

  dobra fotka, al fale mnogi likovi: Nadan, sanader, mesić i ekipa
  :))

  • Crnostrig

   a ta ekipa je u sjeni.. pa se ne vidi dobro … ali isplivat će, navabit ćemo ih kukuruzom 😉

 • peppermintt

  dobra fotka, al fale mnogi likovi: Nadan, sanader, mesić i ekipa
  :))

  • Laktashenko Shumski Shtrumph

   a ta ekipa je u sjeni.. pa se ne vidi dobro … ali isplivat će, navabit ćemo ih kukuruzom 😉